Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kristen Meghan, U.S.A:n ilmavoimista eronnut kersantti, kertoo kemikaaliruiskutuksista.

Kristen Meghan U.S.A:n ilmavoimien kersantti puhuu konsertissa huhtikuussa 2013:

https://www.youtube.com/watch?v=ovf_Q_6mAAY

Tässä video englanninkielellä:
http://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs
 
Iltaa kaikille!
Koska olemme vähän aikataulusta jäljessä, aloitan heti sillä välin kun pojat kasaavat laitteet. Niille jotka ehkä jo minut tuntevat, te tunnette minut Kristen Meghanina, suurisuisena vapaudenjulistajana. Olen tuottanut infowars.com:lle , nextnews networkille ja monelle vaihtoehtoisen median sivuille. Haluan kertoa teille pienen tarinan minun edellisestä henkilöllisyydestäni. Edellisessä henkilöllisyydessäni minut tunnetaan kersantti Kristen Edwardsina. 2001 en oikein tiennyt mitä halusin tehdä elämälläni. 2001 kuulin monen ystäväni menevän armeijaan. Näytti siltä että he saisivat yliopistoon valmistavat opintonsa rahoitettua ja voisivat tehdä hienoja asioita puolustaessaan tätä maata. Niinpä 2001 nostin oikean käteni perustuslaille, puolustaakseni ja ylläpitääkseni perustuslakia. Ja olin niin tietämätön, se perustuslaki oli vain jotain yläasteen historiantunneilta, en ollut edes lukenut sitä. Läpi urani olin töissä joka puolella maata, joka puolella maailmaa. Aloitin Englannista. Tehtäväni oli bio-ympäristötekniikan alalla. Niille jotka eivät tiedä mikä se on, onko kukaan kuullut OSHA:sta ( Occupational safety and health administration, työturvallisuus ja -terveysvirasto)? Olin terveyspuolella. Niinpä minun tehtäväni oli varmistaa, että kaikki mitä Ilmavoimissa tehtiin, me seurasimme armeijan henkilökunnan altistumisia. Mitä Ilmavoimat teki, miten se liittyi terveyteen ja miten se vaikutti ympäristöön.
Vietin melkein 10 vuotta ilmavoimissa. Olisi kiva sanoa, että ne olivat 10 parasta vuottani elämässäni. Mutta kerron päivästä joka muutti minun elämäni. Seuraava tukikohtani oli Oklahoma Cityssä, Tinkerin Ilmavoimien tukikohta Oklahomassa.
Kuinka moni teistä on kuullut ilmastonmuokkauksesta tai kemikaalivanoista? Kuinka moni teistä on kuullut, että se on hullu salaliittoteoria? Haluan kysyä teiltä yhtä asiaa. Näytänkö minä teistä hullulta? Puhuinko minä täällä kasveille? Kävelinkö tänne takaperin? Onko minulla foliohattu? En ole hullu. Läpi armeijaurani Ilmavoimissa läpäisin aina ylenemiseen vaadittavat kokeet ensiyrityksellä. Minulla oli neljä raitaa olkapäälläni. Minulla oli uskomattomat määrät mitaleja. Olin esimerkillinen kersantti ilmavoimissa. Itse asiassa minut siirrettiin yhdestä tukikohdasta toiseen erikoisyksikköön minun loistavan taustani ansiosta. Kun olin Tinkerin ilmavoimien tukikohdassa Oklahomassa, kuulin ilmastonmuokkauksesta ja ajattelin, että he olivat vain hulluja salaliittoteoreetikkoja. Olette varmaan kaikki kuulleet Alex Jonesista Infowars.comissa. Pidin häntä pöpinä. Foliohattu päässään bunkkerissa asuen. Dissasin hänet vain ymmärtämättömänä. Onko hän joskus pukeutunut armeijan univormuun puolustaakseen tätä maata?
Noin vuonna 2007 kun kuulin ilmastonmuokkauksesta. Aloin koota sitä palapeliä kuin vaimo, joka luulee miehensä pettävän häntä. Kun kaikki pisteet muodostavatkin kuvan, eikö? No, osa minun työtäni bio-ympäristöinsinöörinä oli hyväksyä vaaralliset aineet, jotka tulivat tukikohtaan. Käytit sitten vain tavallista spray-maalia, tai tilasit öljynliuottimen puhdistaaksesi lentokoneita. Minä istuin tietokoneellani ja hyväksyin nuo vaaralliset materiaalit tukikohtaan. Sitten sidoin ne prosessiin ja rakennukseen. Me kaikki tiedämme, että armeijassa jotkut asiat ovat salaisia, eikö? Vaikka minulla oli turvallisuusluokitus, sanotaanko, tasoa ”vain tarvittaessa”, kun aloin hyväksyä tuotteita lomakkeella mitä armeija kutsuu nimellä "Ilmavoimien lomake 3952", vaarallisten aineiden hyväksyminen, aloin nähdä bariumia, alumiinioksidia ja strontiumia tulossa tukikohtaan toimittajalta, jonka nimi ei ollut listoissa. Se ei ollut normaalia. Aloin ajatella, että nuo hullut foliohattuiset salaliittoteoreetikot eivät olleetkaan niin hulluja. 2008 asuin yksikseni noin kilometrin päässä tukikohdan kiitoradasta. Ottaen huomioon taustani teollisena hygienistinä ja ympäristöasiantuntijana, otin maasta erilaisia näytteitä. Niille teistä, jotka ette ole niin taitavia kemiassa, maassa on luonnollisesti esiintyviä alkuaineita. Alumiini on yksi niistä, mutta barium, radioaktiivinen, ja strontium, eivät ole (suom.huom. on, mutta eri muodossa). Niinpä analysoin nuo näytteet ja näin määriä minun asuinalueellani, jotka saisivat pääsi pyörälle.
Aloin ymmärtää, että nuo kumppanit alallani, jotka yrittivät herättää meitä armeijassa olijoita olivat oikeassa. Juuri kun päätin, että puolustelin vain itseäni, pitäisikö minun jatkaa armeijassa, oli raskaana. Odotin tuota nyt 9-vuotiasta tytärtäni joka kävelee täällä ympäriinsä. Ajattelin että tämä on minun elantoni. Kyseenalaistanko tämän? Vai ilmoittaudunko uudestaan palvelukseen ja jatkan eteenpäin? Omassa tietämättömyydessäni siirryin elämässä eteenpäin. Ja ilmoittauduin uudelleen palvelukseen. Nostin taas oikean käteni perustuslaille jota en siis ollut lukenut, en kokonaan.
Oklahomasta minut siirrettiin toiseen tukikohtaan, 150km etelään täältä. Se on niin kuin suuri napa täällä Georgiassa. Siellä on paljon siviilejä töissä. 85% siviilejä ja 15% armeijan henkilökuntaa. Minut siis siirrettiin yhdestä tukikohdasta toiseen ammatillisen taustani vuoksi. Koska olin niin loistava, he siirsivät minut yhdestä ilmavoimien varastosta toiseen. Siellä luulin puolustavani maatani. Varmistaessani, että kaikki nuo ihmiset jotka taistelivat eturintamalla olivat turvassa ja suojeltuina karsinogeeneiltä, radioaktiivisuudelta, että hengitysilma, juomavesi , melu, ne kaikki olivat puhdasta. Minun tehtäväni oli varmistaa, että heillä kaikki oli hyvin. 2009 lopussa törmäsin johonkin joka muutti elämäni. Törmäsin tähän operaatioon Warner Robbinsin Ilmavoimien tukikohdassa jossa he altistivat tuhansia siviilejä karsinogeeneille. Teille niistä jotka tuntevat OSHA:n, yleisessä teollisuudessa ja rakennusteollisuudessa, eri työntekijöille on erilaisia vaarallisia aineita. OSHA asettaa rajoja joihin asti tietyt henkilöt voi altistaa. Mitä jos sanoisin, että nuo henkilöt altistettiin satoja kertoja suuremmille määrille kuin rajat sallivat? Se on akuutti ja välitön vaara karsinogeeneille. Ihmisiä sairastui syöpään. Ihmisillä oli haavoja suussa jotka oli aiheuttanut strontium kromaatti, syäpää aiheuttava metalli, jota käytetään sotilaallisissa operaatioissa. Sen jälkeen mitä näin Tinkerin Ilmavoimien tukikohdassa Oklahomassa ja mitä näin Warner Robbinsin tukikohdassa Georgiassa, kaikki mitä tiesin, kaikki mitä luulin tienneeni. ”Tämä suuri maa. Me olemme sankareita”. Neljä raitaa hihassa ja 11 mitalia nauhoineen rinnassani, minä luulin, että suojelin kotimaatani.
Kun kirjoitin komentajalleni, kerroin että ihmisiä altistettiin vaarallisille aineille ja että ihmiset sairastuivat. Otin ilma- ja pyyhkäisynäytteitä. He olivat tarpeeksi tyhmiä uhatakseen minua kirjallisesti, ottakaa huomioon, että minulla oli täydellinen historia. Minulla ei ollut yhtäkään negatiivista asiaa historiassani. Olin kuin kiiltokuvalapsi komentajalle. Minulle sanottiin, että jos kertoisin jollekin työkaverilleni että he olivat altistuneet näille aineille, mikä minun olisi lain mukaan pitänyt tehdä, että minun komentajallani oli valta sulkea minut mielisairaalaan 120 päiväksi ilman kuulustelua. Silloin tyttäreni oli 5-vuotias. He kysyivät: kuka huolehtisi lapsestasi? Minua uhattiin mielisairaalaan sulkemisella siksi, että olin tehnyt työni. Minua uhattiin sillä, että ainoa tyttäreni, ainoa rakkauteni otettaisiin pois minulta koska yritin tehdä sen mitä minut oli koulutettu tekemään. Suojella työtätekeviä. Vuonna 2001 aloitin armeijassa, neljä raitaa hihassani, 11 metalia rinnassani, mutta se vaati vain yhden päivän ja elämäni muuttui. Se päivä oli lokakuun 22. 2010. 10 vuotta armeijassa, puolet ajastani takana. Jätin armeijan heidän rikostensa paljastajana, ”pilliinpuhaltajana”. Minua uhkailtiin. Minua seurattiin. Puhelintani kuunneltiin, lehtimiehiä oli ovellani ja minä olin ilman työtä. Jätin armeijan kunniallisena sotilaana. Pilliinpuhaltajana.
Sen takia mitä minulle tapahtui ilmavoimissa, luulin olleeni sankari. Sitten tajusin ettemme olleet rehellisiä, ja että ne pohjimmaiset periaatteet jotka ilmavoimat oli minulle opettanut olivat vain puhetta Minä voin pahoin. Armeijan jälkeen olin töissä sotaveteraanien parissa. Luulin, että se työ olisi ollut myös mustalla listallani, miksi työskennellä valtiolle? En tiennyt, mutta se työ oli minulle helppo saada koska olin itsekin sotaveteraani. Ollessani töissä sotaveteraanien parissa ajattelin, että saisin asiat käännettyä ympäri. Tiedättekö mitä todistin siellä? Kuinka moni teistä täällä ovat veteraaneja? Antakaapa kun kerron yhdestä ohjelmasta jota sotaveteraaneille pyöritetään. Todistin että kun veteraanit tulevat sisään, kun he ovat riippuvaisia aineista, masentuneita, itsetuhoisia, ahdistuneita, heille annetaan psykotrooppisia lääkkeitä joilla laitos tienaa rahaa. Kun olet riippuvainen niistä, ja he ovat niillä tienanneet, he laittavat sinut ohjelmaan johon saavat valtiolta tukea. Sinut laitetaan ”kuntoutukseen”. Niille teistä jotka ovat veteraaneja, teinä ajattelisin uudelleen sen teidän hoitamisenne noissa laitoksissa. Myös tämä asia armeijan entisenä työntekijänä saa minut heidän maalitaulukseen. Mutta suoraan sanottuna, en välitä. Koska antakaa kun kerron. Ero vuosilla 2001 ja 2013 on se, että luin perustuslakini. Luin itsenäisyyden julistuksen. Kokonaan. Totesin että olin välinpitämätön USA:n armeijassa, ihminen joka luuli olleensa sankari. Enemmän sankari olen nyt. Vaaransin urani teollisena hygienistinä joka nyt työskentelee yksityisellä puolella jätettyään Veteraanien Laitoksen.
Nyt jaan tietoa Infowars.com ja Next news networkin kanssa, on monia eri teitä joilla voit jakaa viestiäsi. Huomasin, että sen sijaan että pohtisin vain sitä negatiivista joka muutti elämäni, olen täällä vapauttaakseni itseni. Kysyn teiltä veteraaneilta, oletteko te parempia siviilejä? Mitä te teette urallanne? Oletteko töissä hoitoalalla? Lentokentällä? Missä olette töissä ja mitä näette? Vakuutan teille, että jos astutte askeleen taaksepäin ja yhdistätte ne pisteet, tulette näkemään asioita joissa ei ollut mitään järkeä ennen. Kun taistelen vihaa ja valheellisia trolleja vastaan, ja niitä jotka yrittävät tuhota minun maineeni, jokaista negatiivista asiaa kohden, jonka löydän netissä, ja anteeksi kielenkäyttöni, mutta se ärsyttää minua, vedän esiin yhden armeijalta mukaani ottaman dokumentin lisää, tallennan sen ja julkaisen sen ja lähetän sen tutuille ja sukulaisilleni eri puolelle maata. Minun ystäväni sanovat minulle: ole varovainen. Tiedättekö mitä sanon heille? Että olin töissä USA:n armeijassa. Heillä on minun osoitteeni, puhelinnumeroni, sosiaaliturvatunnukseni, he löytävät minut. Se mitä haluan jättää teille täällä tänään on se, että jos te tunnette jonkun joka on armeijassa nyt, tai tunnette veteraanin, vetäkää heidät mukaan. Se on teidän velvollisuutenne, uskotte tai että näihin ns. ”salaliittoteoriasivuihin”. Uskotte tai ette ilmastonmuokkaukseen tai kemikaalivanoihin, olkaa ystävälliset ja uskokaa minua, koska näin ne itse. En halua olla tunnettu tästä. Tämä on suuri maalitaulu selässäni.
Pyydän teitä pyytämään noita veteraaneja, perheitänne, ystäviänne nousemaan. Tee oma osasi, puolusta maatasi, liity meidän organisaatioomme "Lupauksensa pitäjät", ota yhteyttä kaikkiin vaihtoehtoisen median edustajiin, tue näyttelijöitä, muusikkoja, koska sillä kaikella on merkitystä. Ihmisen kysyvät minulta: ”Miksi teet sitä mitä teet? Ei mitään ole tehtävissä! Se mitä tapahtuu on perustuslain vastaista, mutta mitä me voimme tehdä sen eteen?” Mutta sanon teille: olen tehnyt jotain sen eteen. Olen tehnyt dokumenttifilmejä, televisio-ohjelmia. Olen tehnyt ohjelmia joita en voi edes mainita ettei niitä editoida ennen kuin ne tulevat julki. Sinä voit tehdä jotain. Muista vain nämä numerot. 2001 luulin tekeväni jotain hyvää. Neljä raitaa hihassani. 11 mitalia rinnassani. Yksi päivä muutti elämäni. Milloin tulee sinun päiväsi? Usko minua, se tulee. Se vaikuttaa sinuun suoraan ja tulet muistamaan tämän. Eli: nouskaa, tehkää velvollisuutenne, tutkikaa asioita, tukekaa armeijaanne kouluttamalla heitä.
Kiitos.  
 
 

Kristen Meghan puhuu tarkemmin löytämistään todisteista kemikaalivanojen olemassaolon puolesta:


http://www.youtube.com/watch?v=OrQPdLhhCNw
 
Tässä pointteja videolta:
 • Menin armeijaan 2001
 • 2006 näin Terror Storm-elokuvan
 • Yritin haastaa elokuvassa esitettyjä väitteitä ja samalla törmäsin uusiin juttuihin jotka muuttivat asenteeni siihen mitä oli tapahtumassa
 • Yksi asia johon kompastuin, oli kemikaalivanat, ilmastonmuokkaus, populaation vähentäminen ja monta tällaista hullulta tuntuvaa asiaa.
 • Tutkin asiaa enemmän, ja löysin monta pilliinpuhaltajaa (sisäpiirin salaisuuksien paljastajaa) mm. lentäjiä, jotka eivät halunneet paljastaa nimeään.
 • Aloin saada enemmän tietoa, ihmiset kuvailivat niitä tunnuksettomia lentokoneita, joita meillä oli tukikohdassamme jossa oli töissä
 • Puhuin aiemmin niistä materiaaleista, joita meille tuli tukikohtaan. Nuo materiaalit oli sidottu tiettyyn asianumeroon.
 • Kerran otin vastaan materiaaleja, ne eivät olleet salaisia, mutta en ymmärtänyt niiden tulemista sinne. Lähetys tuli nimettömänä, se oli outoa. Eikä materiaaleja oltu liitetty mihinkään prosessiin, vain johonkin numeroon. Se ei ollut normaalia, mutta ajattelin vain että se olisi joku urakoitsija.
 • Niinpä aloitin omat tutkimukseni. Kaikki se materiaali mitä aloin koota, moni oli kuvaillut merkitsemättömät lentokoneet, JSTAR-tutkat jotka meillä oli tukikohdassamme. Meillä oli täydellinen tukikohta. Meillä lentokoneet purettiin kokonaan, viimeiseen ruuviin asti. Se oli huoltotukikohta. Ja ennen kuin noihin tunnuksettomiin lentokoneisiin oli ehditty koskea (huoltaa?), ne lensivät pois.
 • Niinpä ajattelin: Tämä on ihan liian suuri yhteensattuma. Joku keksii näitä juttuja, koska hän tietää meidän asioista.
 • Asuin parin kilometrin päässä lentolinjasta ( lentokoneiden lentämä reitti kahden tukikohdan välillä) Tinkerin tukikohdan takana
 • Aloin ottaa näytteitä. Jokainen tietää, että kun maanäytteitä otetaan, sinun täytyy aina selvittää taustataso (?) alueeltasi. Eri alueilla maassa on erilailla säteilyä taustalla, eri laatuista maata. Sain paikallisen tiedon kunnan rekisteristä, niin minulla oli parametrit joita vastaan tehdä analyysi.
 • Mitä tuloksissa ilmeni oli korkeita PNA-aineita ( poly-nuclear-aromatic) joita normaalisti esiintyy massa, mutta kun ne ovat korkealla, ne ovat ihmisen tekemiä. Paitsi jos taustataso (?) on korkealla.
 • Tuloksissa alumiini ja barium olivat korkealla. Ja vaikkakin monet näistä materiaaleista esiintyvät luonnollisesti maaperässä, ne ilmenneet yhdisteet olivat kaikki teollisesti luotuja. Siis tämä ei ollut normaalia.
 • Tämä pelästytti minut, ja ajattelin ettei näiden saasteiden pitäisi olla maaperässä.
 • Tietäen, kuinka tarkka ympäristövirasto on Illinoisissa, tiesin ettei se olisi taustataso (?)
 • Ajattelin heti, että saaste olisi peräisin tukikohdasta.
 • Asian suuruuden vuoksi pelkäsin, että minua pidettäisiin hulluna.
 • Kerroin työtovereilleni. He olivat kuulleet asiasta aikaisemminkin, mutta eivät halunneet lähteä tutkimaan asiaa. Tämä tapahtui 2007-2008
 • Minut siirrettiin toiseen tukikohtaan. Siellä samat aineet esiintyivät näytteissä. Aloin ottaa myös vesinäytteitä. Samat tulokset eri parametreillä.
 • Jos urakoitsija haluaa esim. vaihtaa maanalaisen tankin, ennen kuin voit siirtää maata on sinun täytettävä kaavake, ym. jolla varmistetaan onko maa ongelmajätettä.
 • Mitä minä löysin maaperästä, olisi tulkittu ongelmajätteeksi. Valtion olisi pitänyt tehdä jotain, joten otin yhteyttä ympäristövirastoon, mutta heillä ei ollut mitään sanottavaa asiasta.
 • Työni ympäristöosastolla oli mm. analysoida ympäristöä. Ympäristövirasto ei vain käsitellyt koko asiaa.
 • Jätin armeijan sen tapahtuman jälkeen kun kerroin esimiehelleni mm. radioaktiivisuuden sairastuttamista sotilaistamme ja sen kytköksestä ottamiini näytteisiin ja heidän uhkailtuaan minua jopa kirjallisesti.
 • Sain töitä sotaveteraanien parissa, ja siellä törmäsin yhteen ympäristöviraston työntekijään, joka oli tutustunut näihin aiheisiin. Hän oli ottanut n. 500 kuvaa yhdestä kemikaalivanaoperaatiosta. Hän oli puhunut asiasta virastonsa johtajalle. Johtaja sanoi, ettei asiaan puututa, siitä ei keskustella. Hän oli ihmeissään oltuaan virastossa töissä yli 26 vuotta. Nyt odottelen, että hän jää eläkkeelle ja alkaa puhua asiasta julkisesti pelkäämättä, että hänet erotetaan.
 • On tosi hienoa kuulla, että toinen valtion työntekijä jolla on sisäpiirin tietoa tietää asiasta
 • 2007-2008 tukikohdassani oli eräs toinen, joka tiesi näistä asioista ja ajatteli samoin kuin minä mutta pelkäsi puhua niistä. Mutta minut tunnetaan puheliaisuudestani.
 • Nykyään tosi moni alallani, bio-ympäristötieteen alalla, on tietoisia näistä asioista. He seuraavat suurella mielenkiinnolla kemikaalivanoja. He eivät halua paljastaa henkilöllisyyttään, mutta he sanovat että he uskovat niihin ja näkevät samoja asioita kuin minä.
 • Minun puheeni jälkeen, ja se sai tosi paljon huomiota, ihmisiä Tinkerin ilmavoimien tukikohdassa jossa olin töissä on kielletty olemasta minuun yhteydessä virallisia kanavia pitkin. Mutta puhun silti vielä ihmisten kanssa siellä.
 • Niille jotka eivät asiaa vielä ole tutkineet haluan sanoa, että tutkikaa tarkasti. On paljon väärää informaatiota jakavia trolleja. Katsokaa taivaalle, ja jos niitä näkyy paljon, ne eivät katoa, niitä on ristiin-rastiin, niistä muodostuu pilviä, ottakaa yhteyttä viranomaisiin ja vaatikaa vastauksia. On normaaleja höyryvanoja, mutta kun lentokoneen vanaa käännetään päälle ja pois on asia itsestään selvä.
 • Täällä Chicagossa ruiskutetaan koiperhosia vastaan. Kun he sitä tekevät, siitä tiedotetaan ihmisille. Jos tarpeeksi ihmisiä tutustuu tähän aiheeseen kemikaalivanoista ja alkaa vaatia vastauksia, en sano että se loppuisi välittömästi, mutta kun ihmiset suuttuvat on sen pakko loppua.
 • Aihe loppuu videon kohdassa 13:20

  Kristen Meghan, U.S.A:n ilmavoimista eronnut kersantti, kertoo kemikaalilentojen taustoista senaattori Gigi Bowmanin tilaisuudessa tammikuussa 2014 


  http://www.youtube.com/watch?v=jHm0XhtDyZA
  Tämän video ovat tuottaneet teille ”Gigi Bowman senaattiin” ja ”Oathkeepers”.
  Kristen Meghan:
  Arvostan todella sitä, että olette tulleet tänne tänään. Että olette tulleet tänne kuuntelemaan meitä, jotka haluavat jakaa viestinsä. Kuten teille äsken kerrottiin, olen täällä puhuakseni ilmastonmuokkauksesta. Ensimmäisenä haluan kysyä teiltä: Kuka ei usko sen olemassaoloon? Onko ketään? Onko joku epävarma asiasta? Toivottavasti kun lähdette täältä tänään, ette pelkästään usko siihen, vaan jaatte sen mitä minä nyt jaan teidän kanssanne. Niin saamme lisää ihmisiä mukaan lopettamaan tämän hirvittävän kokoisen epäeettisen rikoksen.
  Haluan näyttää telille videon, koska ihmiset haluavat ensimmäisenä tietää keitä nämä ihmiset ovat, keitä ovat he, jotka saavat tämän aikaiseksi. Yksi heistä on David Keith. Hän on ollut pois näkyvistä jo jonkin aikaa. Hän on kirjoittanut kirjan ilmastonmuokkauksesta, joka on itse asiassa edistänyt meidän asiaamme totuuden esiin tuomiseksi, sillä hän on ilmastonmuokkauksen etuhahmo.
  Haluan näyttää teille lyhyen videon, noin 6 minuuttia kestoltaan.
  Video "Stephen Colbert vieraanaan David Keith tv-kanavalla Comedy Central":
  S.C:…Ehkä se on jo käynnissä. Oletko ikinä katsonut taivaalle, lentokoneiden perässä on noita ”kondenssivanoja”? Ehkä kaikki nuo koneet ”kondenssivanat” perässään ovatkin ruiskuttamassa kemikaaleja ilmakehään tälläkin hetkellä, eikä hallitus kerro meille siitä.
  D.K: Se tuntuu todella epätodennäköiseltä.
  S.C: Se, ettei Yhdysvaltojen hallitus kerro jotain kansalaisilleen? Se tuntuu minusta todella todennäköiseltä! Luulen, että heillä on jo käytössä se sinun ideasi! Kiitos!

  Video "USA:n entinen varapresidentti Al Gore vieraana Ellen Degeneresin keskusteluohjelmassa aiheena ilmastonmuokkaus":
  Al Gore: ….On paljon ongelmia sen kanssa mitä he ehdottavat, sillä usko tai älä, kasvit tarvitsevat auringonvaloa……

  Uutinen: Puiden vuosirenkaat todistavat, että ilmasto oli lämpimämpi roomalaisten aikaan ja keskiajalla, kuin se on nyt. Maapallo on jäähtynyt viimeiset 2000 vuotta.

  Video David Keithistä jatkuu:
  S.C:…Surettaako sinua ehdottaa tällaista?
  D.K: Tietysti. Tämähän on kuin kirjoittaisi kirjaa leprasta….

  Video Ellen Degeneres:
  E.D: …..Ensinnäkin, haluan kysyä sinulta tätä: Huhutaan, en tiedä onko se totta vai ei, jotkut tiedemiehet yrittävät keksiä keinoja blokatakseen (estääkseen) auringonsäteet hidastaakseen ilmaston lämpenemistä….

  Taulukko: Lämpötilan muutos eri vuosina (vuosina 1000-2000, ilmasto on vuoronperään sekä lämmennyt että jäähtynyt)

  Video ”David Keith”:
  S.C: Voisiko yksittäinen ihminen aloittaa tämän?
  D.K: Käytännössä vain jokin maa voisi aloittaa jotain sellaista.
  S.C: Entäs joku esimerkiksi ontoksi tehdystä tulivuoresta käsin? Vaikka joku aseenkantaja, joka silloin tällöin heristää nyrkkiä taivasta kohden ja sanoo ” He sanoivat, että minä olin tollo Harvardissa! Kukas se tollo nyt on!”…

  Uutinen: Korjatakseen ilmastonmuutoksen tiedemiehet tukeutuvat planeetan hakkerointiin.
  Kommentaattori: Nyt harkitaan kaikenlaista. Jos tiedemiehet tekevätkin laskuvirheen, voivat seuraukset planeettamme elämälle olla katastrofaalisia. Tai mitäs jos se teknologia päätyy vääriin käsiin? Eikö joku saattaisi ruiskuttaa myrkkyjä ilmakehään?

  Video ”David Keith”:
  D.K:…Ihmisiä kauhistuttaa puhua tästä, koska he pelkäävät, että se saattaisi estää hiilidioksidipäästöjen laskemisen tarpeen.
  S.C: Ja myös koska kyse on RIKKIHAPOSTA…..Onko mitenkään mahdollista, että tämä puraisisikin meitä takamukseemme?

  Video” Ellen Degeneres ja Al Gore”:
  A.G: Tiedätkö, laitamme erilaista ilmansaastetta, hopeajodidia, maata kiertävälle radalle peittämään ilmakehän. Taivas ei olisi enää sininen, niin kuin se on nyt…….

  Video ”David Keith”:
  S.C:…Peittää maapallo rikkihapolla, minä kannatan sitä. Tämä on kuin suklaaillallinen, minä saan edelleenkin päästää hiilidioksidia, minun tarvitsee vain ruiskuttaa RIKKIHAPPOA….
  D.K:… ilmakehään päätyy jo nyt 50 miljoonaa tonnia rikkihappoa, se on saastuttamista ja se tappaa miljoona ihmistä vuosittain.
  S.C: Onko se hyvä vai huono asia?
  D.K: Se on kamalaa.
  S.C: Mutta olisi parempi jos ruiskuttaisimme sinne prosentin lisää? Ehkä tappaisimme vain 10.000 ihmistä lisää?
  D.K: Olet hyvä matematiikassa mutta ihmisten tappaminen ei ole meidän tarkoituksemme.
  S.C: Eikö ihmisten tappaminen ole tarkoituksenne? Halusin vain varmistaa!

  Grafiikka: Todellisuus vastaan hälyyttävä: Maanpinnan lämpötilan muutokset (IPCC:n ennusteiden mukaan) 1989-2011 (Lämpötilat kasvavat)
  …Koska jotkut julkisuudessa olleet ilmastonmuutoksen tutkijat sanovat, että tilanne on niin paha, että planeettamme pelastaminen saattaa vaatia jotain radikaalia, kuten kemikaalien ampumista stratosfääriin aurinkoa heijastamaan….
  Grafiikka: Grönlannin lämpötilat (GISP2) viimeiset 10.000 vuotta (lämpötilat ovat laskussa)
  Taulukko: Lämpötilan muutos eri vuosina (vuosina 1000-2000, ilmasto on sekä lämmennyt että jäähtynyt)

  Video ”David Keith”:
  D.K:..Tämä on jotain sellaista, josta näen painajaisia yöllä.
  S.C: Mutta onhan kyse sinun ideastasi!
  D.K: Ei ole. Itse asiassa se on vanha ajatus. Tämä on ollut tiedossa presidentti Johnsonista asti. Tiedeyhteisö on vain päättänyt olla puhumatta siitä.
  S.C: Mitä tapahtuu sille rikkihapolle sen jälkeen kun se on ruiskutettu ilmakehäämme? Pysyykö se siellä?
  D.K: Ei, se sataa alas. Kuten sanoin se sataa alas, mutta se on vain pikkuruinen lisä. Ruiskutetaan vaikka 20.000 tonnia rikkihappoa stratosfääriin ja joka vuosi sinne täytyy ruiskuttaa vähän lisää. Tämä ei tarkoita sitä, että pitkällä aikavälillä voit unohtaa hiilidioksidipäästöjen leikkaamisen. Meidän täytyy silti…
  S.C:… Me tulemme siihen jossain vaiheessa. Mutta sillä välin me peitämme maapallon rikkihapolla…
  D.K: Voit ruiskuttaa rikkihappoa stratosfääriin 20 kilometrin korkeuteen ja pysäyttää sillä maapallon lämpenemisen…..

  Uutinen: Kuinka roomalaiset kasvattivat rypäleitä Pohjois-Englannissa? Ehkä siksi, että siellä oli lämpimämpää kuin olemme ajatelleet. Tutkimus ehdottaa, että Englannissa oli 2000 vuotta sitten pitkä ajanjakso lämpimämpiä kesiä kuin nyt. Saksalaiset tiedemiehet käyttivät dataa puiden vuosirenkaista…..lämpötilat olivat oletettavasti yhden celsiusasteen lämpimämmät kuin nyt…..

  Video ”David Keith”:
  S.C: Voit siis todellakin ruiskuttaa jotakin ilmakehään?
  D.K:…Ruiskuttaa ilmansaastetta ilmakehään estämään sen lämpeneminen.
  S.C: Eli lopuksi ilmansaaste pelastaa meidät kaikki! Me olemme ilmansaasteille ja happamalle sateelle anteeksipyynnön velkaa!
  D.K: Se ei ole täydellinen tekninen korjaus, siinä on olemassa riskinsä. Emme voi silti lopettaa saastuttamista……

  Video” Ellen Degeneges ja Al Gore”:
  Al Gore: …Taivas ei olisi enää sininen niin kuin se on nyt…….

  Video: History Channelin dokumentti aiheena sääaseet:
  …Kemikaalivanoja käytetään yhdessä HAARP:in kanssa. Ensin ruiskutetaan rautaoksideja vihollisen taivaalle, sitten ohjataan ELF-aaltoja (erittäin matalia aaltoja) kuumentamaan noita metallioksideja. Taivaan lämpötila nousee yli +30°C:een. Tämä estää ilmankosteuden kasvun, pilvien muodostumisen ja sateen alkamisen…..

  Kristen Meghan jatkaa:
  …Joku rikkoo työnsä eettisiä sääntöjä markkinoidakseen ilmastonmuokkausta. Aion puhua ilmastonmuokkauksesta, mutta haluan ensin jakaa tämän tarinan teidän kanssanne. Joka kerta kun minua pyydetään puhumaan, minä puhun julkisesti työkseni, ja palaan siihen myöhemmin. Ei minua hermostuta puhua teille, minua hermostuttaa, etten ole tunteellinen kertoessani tarinani.
  Vähän 911 terrori-iskun jälkeen menin armeijaan niin kuin moni muukin. Nostin oikean käteni ja vannoin valan perustuslaille, ja toivoin voivani tehdä jotain merkityksellistä elämälläni. Olin 19-vuotias, en ollut varma siitä, mitä halusin tehdä. Liityin USA:n ilmavoimiin. Työni ilmavoimissa oli työskennellä bio- ja ympäristöteknisellä osastolla. Mikä bio- ja ympäristötekninen osasto on? Se on kuin OSHA ( Occupational safety and health administration, työturvallisuus ja -terveysvirasto) ja EPA (Suomessa tätä vastaa SYKE).
  Me seurasimme armeijan henkilökunnan altistumisia. Mitä Ilmavoimat teki, miten se liittyi terveyteen ja miten se vaikutti ympäristöön. Terveyttä ajatellen, meidän piti tietää, mitä teemme ilmavoimissa. Miten se voi olla vaarallista terveydellesi. Annan teille esimerkin. Sanotaan, että olet lentokonemaalari tai mekaanikko. Minun tehtäväni oli mennä työpaikallesi ja tietää tarkalleen mikä sinun työkuvasi oli, mille sinä altistuit ja kuinka lieventää tai eliminoida työsi vaaroja. Meidän piti varmistaa, että sinun työympäristösi oli turvallinen ja laillinen. Niinpä yhdeksän vuotta työskentelin teollisena hygienistinä ja ympäristöasiantuntijana.
  Olin töissä kahdessa tukikohdassa. Niitä kutsutaan ilmalogistiikkakeskuksiksi. Ne eivät ole taistelutukikohtia. Niissä huollettiin ja korjattiin lentokoneita, koska ne pitää 10-15 vuoden välein purkaa jokaista ruuvia myöten. Ja se tarkoitti että meillä oli käytössä kaikki teolliset prosessit esimerkiksi metallin rakenteen tarkastaminen. Me varmistimme, että kaikki oli kunnossa ja valmiina käytettäväksi. Joskus teimme myös peruskorjauksia.
  Osa minun työtäni seuratessani terveysriskejä oli joka kerta, kun joku halusi ostaa minkälaista kemikaalia tahansa, auttaa heitä tilaamaan se järjestelmämme kautta. Järjestelmässämme minä otin kantaa tilattavien kemikaalien vaarallisuuteen ja joskus suosittelin jotain vähemmän vaarallista vastaavaa kemikaalia. Minun piti myös varmistaa, että tilattavat kemikaalit sopivat niiden suunniteltuun käyttöön.
  Kelaan tarinaani vähän eteenpäin. Noin vuonna 2006, aloin avata silmiäni ja huomata kuinka armeija ei ollutkaan sitä, miksi olin sen kuvitellut. Ihmiset monesti lähestyivät minua tietäen mitä tein, ja kysyivät minulta olinko kuullut kemikaalivanoista. En ollut kuullut niistä. Aihe alkoi kiinnostaa minua. Niinpä menin nettiin, ja näin kuinka aihetta seliteltiin normaaliksi (debunking) ja kuinka monet pitivät sitä salaliittoteoriana. Ajattelin omaa työtäni, kuinka minun työni oli pitää ihmisten terveydestä huolta. Yrityksessäni kumota kemikaalivanat vahvistivatkin omat tutkimukseni minut siitä, että ne olivat totta. Se muutti elämäni kirjaimellisesti. Niin kuin minä sanoin, ei ole minulle helppoa kertoa tarinaani.
  Kun aloin hyväksyä erilaisia aineita lomakkeella, jota armeija kutsuu Ilmavoimien lomakkeeksi 3952: lomake vaarallisten aineiden hyväksymiseksi, aloin nähdä tonneittain bariumia, alumiinioksidia ja strontiumia tulossa tukikohtaan toimittajalta, jonka nimi ei ollut listoissa. Tiesin teollisista prosesseista, joihin noita metalleja olisi voitu käyttää, mutta olin jo liittänyt prosesseihin niihin kuuluvat metallit. Tarkastin kaiken tietokoneeltani. Meidän kuului tietää mitkä materiaalit menivät mihinkin prosessiin. Me seurasimme erilaisia materiaaleja niin sanotusti kehdosta hautaan, meidän piti toimia OSHA:n ja EPA:n säädösten mukaan.
  Yksi lain vaatimuksista oli käyttää tuotteen valmistajan sähköistä tiedotetta tuotteesta varmistaaksemme, että tuotetta käytettiin turvallisesti ja että se hävitettiin turvallisesti. Näiden edellä mainitsemieni metallien valmistajan nimeä ei ollut heidän tiedotteissaan. Heidän tiedotteensa olivat erittäin pinnallisia ja tuntui siltä, kuin ne olisi vain skannattu järjestelmään. Niinpä kysyin tilaajalta: Mihin tätä tullaan käyttämään? En saanut häneltä vastausta, joten en hyväksynyt niitä ja tuotteet vain seisoivat varastossa, kunnes paine alkoi kasvaa. Minulta kysyttiin: Miksi et ole hyväksynyt niitä? Oletko jäljessä 3952:n läpikäymisessä? Meitä oli vain muutama harva, jotka käsittelivät noita lomakkeita.
  Aloin esittää kysymyksiä ja niinpä minun vainoamiseni alkoi. Minut oli ylennetty armeijassa, minut oli palkittu mitaleilla, eikä kenelläkään ollut mitään syytä vainota minua. Sitten minut siirrettiin toiseen ilmavoimien logistiikkakeskukseen Warner-Robbinsiin, Georgiaan. Siellä ajattelin, että olin törmännyt johonkin salaiseen, varsinkin sen jälkeen kun löysin samat metallit ja ”tavarantoimittajat” sieltä. Aloin tutkia asiaa enemmän. Käytin työssäni ilma-analysaattoria, joka pystyi analysoimaan isoja määriä ilmaa. Tein myös maa-analyyseja. Ajattelin, että jos he ruiskuttavat tätä, sen on pakko laskeutua maahan. Näytteissäni oli suuria määriä näitä saastuttajia.
  Kun aloin kysellä näistä asioista uuden komentajan alaisena, en ikinä olisi voinut kuvitella, että joku voisi katsoa minua silmiin ja sanoa: Onko sinulla kaikki kunnossa? Sinä olet näyttänyt masentuneelta viime aikoina. Voin määrätä sinut mielentila-analyysiin 120 päiväksi. Kuka pitäisi huolta sinun tyttärestäsi? Olin eronnut miehestäni tuolloin. Silloin tajusin. Se vahvisti kaikki epäilykseni. Olin käyttänyt 9 vuotta ihmisten terveyden edistämiseen, ja tässä sitä ollaan. He rikkoivat lakia toisensa jälkeen. Sen sijaan että pitäisimme huolta ihmisten terveydestä, myrkytämme heitä. Minä sain niin paljon rohkeutta hänen uhkauksestaan sulkea minut häkkiin. Armeijassa sinä olet vain numero ja kaikkea sinun elämässäsi kontrolloidaan.
  Onneksi minun armeijaan uudelleen liittymiseni oli juuri tulossa ajankohtaiseksi. Lähdin pakoon enkä katsonut takaisin. Olen puhaltanut pilliin (paljastanut salaisuuksia) ja huutanut siitä lähtien. Jätin armeijan lokakuun 27. 2010. Mutta ei se siihen loppunut. Täytyy muistaa, että bio- ja ympäristötekniikan kenttä on laaja. Monelle tuon alan ihmisistä kerrottiin olemaan puhumatta minun kanssani. Heitä käskettiin olematta minuun yhteydessä. Minun suurin juttuni on se, että jos minä olisin niin epärehellinen, eikö joku jo olisi tullut sanomaan sen. Eikö joku jo olisi paljastanut minun valheeni? He ovat yrittäneen hiljentää minut. Joka kerta kun lennän, minut viedään takahuoneeseen. Minut on kirjattu TSA:n ( U.S Transportation Security Administration, TRAFI ) järjestelmään. Minulla on ollut vaikeaa, mutta teollisena hygienistinä minulla menee hyvin, vaikkakin työn saaminen on ollut vaikeaa jätettyäni valtio työt. Nykyään kaikki tarkastavat taustasi ja ensimmäinen minkä he huomaavat, on se, että olen pilliinpuhaltaja (whistleblower). Saatat kysyä itseltäsi, että jos tämä on totta ja ilmaan ruiskutetaan aineita, missä ovat noiden lentokoneiden lentäjät, missä ovat kaikki ne tuossa prosessissa mukana olevat ihmiset. En tiedä oletko seurannut asiaa, mutta katsopa Edward Snowdenia. Katso Manningia (Chelsea E. Manning). Ihmiset eivät tule esiin, koska meidän pilliinpuhaltajien suojelulait eivät takaa mitään. Niitä ei noudateta, ne eivät edes ole olemassa.
  Mitä minä haluan sinun ymmärtävän on se, että minä olen täysin rehellinen tämän asian suhteen. Ja että ilmastonmuokkaus on todellista, sitä on tapahtunut pitkän aikaa, se ei ole mitään uutta, ja että meidän verorahamme rahoittavat sitä. Olen 100% varma siitä, että USA:n ilmavoimat ovat mukana siinä. Katson nyt taaksepäin ja muistan asioita joihin en silloin kiinnittänyt huomiota. Jos et tiedä mitä etsiä et sitä löydä. Kun sitten ymmärsin sen prosessin jota he yrittivät piilottaa, ihmisiä on tullut esiin piiloistaan. EPA:n (ympäristöviraston) tarkastajia, entisiä työkavereitani, joiden nimiä en voi kertoa ymmärrettävistä syistä. Moni lentäjä on tullut puheilleni. Jopa ihmisiä, jotka lastaavat kemikaaliruiskutuksissa käytettyjä tankkeja lentokoneisiin. He eivät uskalla tulla esiin, koska he pelkäävät, että heille käy kuin Edward Snowdenille. Minä jatkan tästä asiasta puhumista, olen huutanut tästä aiheesta ja olen vieläkin tässä. Miksi sinä olet niin peloissasi? Moni näistä ihmisistä on aktiivisessa palveluksessa.
  Jos olet valmis kuolemaan maasi puolesta ”puolustamaan perustuslakia” ja puolustamaan meitä ulkoiselta ja sisäiseltä uhalta. Olet valmis kuolemaan maasi puolesta, mutta olet nyt peloissasi? Olet peloissasi, ja nyt pelkurimaisesti hiljenet tästä aiheesta. En puhu täällä vain tässä huoneessa olijoille. Puhun myös kaikille niille, jotka katsovat tämän videon netistä. Sinäkin voit tulla esiin, sinäkin voit auttaa meitä saamaan tämän loppumaan. Niin moni ihminen kysyy minulta: Miksi tätä tehdään? Sitä pitää ajatella. Sään muokkaus, sääaseet, siihen on monia syitä ja teorioita. Minun työni teollisena hygienistinä on varmistaa, että lakeja noudatetaan. Niinpä onkin epäeettistä muita ihmisiä kohtaan, että he jotka työskentelevät työnsuojelussa, tai jopa lääkärit, vaikenevat tästä aiheesta. Heidän täytyy alkaa puhua.
  Haluan kertoa teille mitä voit tehdä asian eteen. Pahin vastustajamme on väärän informaation lähteet. En mainitse niitä koskaan, mutta tänään teen sen, että sinäkin tunnistat ne, jos joku viittaa niihin.
  Metabunk ja contrailscience. Noita kahta web-sivua pyörittää sama hallituksen trolli, Mick West. Hän on peliohjelmoija, joka yrittää kertoa sinulle pysyvistä kondenssivanoista. Siis joku jolla ei ole edes pätevyyttä kemiaan tai fysiikkaan tai luonnontieteisiin yrittää kertoa sinulle, että olet hullu. Ole varovainen sosiaalisessa mediassa. Älä jaa linkkejä tutkimatta asiaa. Olen tavannut ihmisiä, jotka ovat olleet täysipäiväisiä trolleja. Heille maksetaan siitä, että he vievät identiteettisi ja saavat ihmiset uskomaan, että sinä uskot johonkin web-sivuun tai artikkeliin. Internetissä olet haavoittuvainen. Kun tuo sivu tai artikkeli todetaankin sitten huijaukseksi, sinulle käy samoin.
  Tutki asioita. Jos sinulla on kynä ja paperia, kirjoita ylös minun sähköpostiosoitteeni. Se on: kristenmeghan@gmail.com. Kirjoittamalla minulle, saat minulta tietoa asiasta, josta kerron nyt. Jos et vielä usko ilmastonmuokkaukseen ja kemikaalivanoihin tai jos haluat vakuuttaa ihmisiä niiden olemassaolosta, voit tehdä asian eteen jotakin. Ota lasipurkki, sen täytyy olla lasia, ei muovia, ja täytä se sadevedellä tai lumella. Yritän saada ihmisiä olemaan ottamatta maanäytteitä, koska niiden taustapitoisuudet vaihtelevat. Aineet, joita ilmastonmuokkauksessa käytetään ilmenevät luonnossa, mutta eivät käsitellyissä muodoissa.
  Jos otat näitä sadevesi- tai luminäytteitä, lähetä minulle sähköpostia. En voi kertoa julkisesti minne ne voit lähettää, koska moni laboratorio on kääntynyt meitä vastaan ja kieltäytyy nyt analysoimasta näytteitämme. Toinen ongelma, joka ilmenee on, että ihmiset lähettävät näytteitään laboratorioille, jotka eivät ymmärrä kuinka pienistä partikkeleista on kyse. Puhumme nanohiukkasista. Jos lähetät minulle sähköpostia, kerron sinulle minne voit lähettää näytteesi. Se maksaa noin 50 dollaria. Se voi olla paljon joillekin, mutta toisille vähemmän kuin osasivat odottaa. Haluan kaikkien tietävän ja ymmärtävän, että verrattuna kaikkiin niihin oikeuksiin ja vapauksiin mitä meiltä ollaan viemässä, ilmastonmuokkaus on numero yksi. Sinulla voi olla aseita (USA:ssa yritetään saada perustuslain vastaisesti ihmiset luopumaan aseistaan. Suom.huom) ja rahaa ja vaikka mitä, mutta jos sinulla ei ole ruokaa ja vettä ja olet kuolemassa hengitystie- tai neurologisiin sairauksiin, mitä niillä on väliä. Olet kuullut rokotteista, säteilystä, vesisärötyksestä (hydraulinen murtaminen, menetelmä jolla porataan fossiilisia energiavaroja), nämä ovat kaikki ongelmia. Meitä altistetaan erilaisille myrkyille, ihmiset kertovat sinulle juomavedessä olevan fluorin vaaroista ja toiset sanovat etteihän niitä kehoomme joudu paljon.
  Niitä joutuu kehoomme paljon, koska saamme niitä joka puolelta: ruuasta, juomavedestä, ruokamme pestään ja huuhdellaan samalla vedellä. Saat niitä rokotteista, ne kertyvät kehoomme ja niillä on yhteisvaikutteita. Meidän kehomme ei pysty metaboloimaan näitä myrkkyjä.
  Haluan kiittää teitä ajastanne, siitä että kuuntelitte minun tarinani. Aion jatkaa huutamista talojen katoilta. En välitä siitä, kuinka monta työpaikkaa minulta jää saamatta, en välitä siitä kuinka monta ystävää tai sukulaista menetän ilmastonmuokkauksen paljastamiseksi, koska minä vannoin valan, valan jota en pystynyt pitämään yhdeksän armeijavuoteni aikana.
  Tänään kunnioitan sitä valaa.
 ** Look This Up On YouTube - "Why in the World are They Spraying?" Documentary **
 • At the 2013 Atlanta.MusicLibertyFest.com, Kristen Meghan, former Air Force Industrial Hygienist / Environmental Specialist gave a ground breaking presentation of what she had discovered about chemicals known to be in Chemtrails while serving her Country. Furthermore, she explains why she left the military after an attempt to silence her from speaking out on employee exposures from industrial sanding operations. This BRAVE young lady has put her livelihood / life on the line for U.S. Please take a minute to thank her and help U.S. by redistributing this Video and any other VALID information about Chemtrails to as many people as you can! This is a GLOBAL issue, other countries must get this information as well. "they" are spraying the majority of the population... Why?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti