Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 4. elokuuta 2014

ILMASTONMUOKKAUS, sitä tehdään jo. Kysyttiinkö sinulta lupa?

ILMASTONMUOKKAUS, sitä tehdään jo. Kysyttiinkö sinulta lupa?    

                                                         
Seuraavana belgialaisen ympäristöyhdistyksen Belfort Groupin tuottaman tutkimuksen johtopäätökset. Tutkimuksen on tarkastanut puolueeton, hollantilaisen Delft University of Technologyn professori, ilmailu- ja avaruusteknologian insinööri:
  1. Ilmaston manipulointi modifioimalla yläpilviä (Cirrus) ei ole huijausta eikä salaliittoteoria, vaan tällä hetkellä monen päättäjän mielestä paras vaihtoehto ilmaston lämpenemistä vastaan. Keinotekoisen Cirruksen vaikutusta lämpötilalle ja sateille tukee riittävä tieteellinen tutkimus.
  2. Yhdysvaltojen tavoite on ilmaston kontrolloiminen vuoteen 2025 mennessä sekä siviili- että sotilaallisiin tarkoituksiin (hyökkäyksellisiin ja puolustuksellisiin).
  3. Teknologia ruiskutusten järjestämiseen maailmanlaajuisesti on käytettävissä. Sekä sotilas- että siviililentokoneita käytetään niihin tarkoituksiin. Metallioksidien ja kemikaalien sekoitus voidaan ruiskuttaa omasta järjestelmästään tai sekoittaa lentokoneen omaan polttoaineeseen. Google: 116J_2009_Modification_of_Cirrus_Clouds_to_Reduce_Global_Warming_by_Using_Airlines_Jets_Published_October_30_2009
  4. Syystä että patentit omistaa Yhdysvaltojen puolustusministeriö tai sen kanssa sopimuksella työskentelevä Raytheon ja ottaen huomioon Yhdysvaltojen historian on selvää, että Yhdysvaltojen hallitus organisoi ja johtaa ruiskutusohjelmia.
  5. Ruiskutusohjelmat Euroopassa ovat mahdollisia vain eri maiden hallitusten johdon ja teollisuuden johdon tarkalla koordinoinnilla ja hyväksynnällä. Projektien olemassaolo pidetään tarkoituksella kansalaisilta salassa.
  6.  Vaikkakin ruiskutusohjelmia saatetaan pitää joissain maissa laillisina (Kiina ja Venäjä), saattavat niiden terveydelliset vaikutukset olla hyvin haitallisia.
Google: Belfort Group Case Orange pdf .Monet lentokoneet ( mm. NATO) ovat yli 15 vuotta ruiskuttaneet ilmakehään, joko erillisistä laitteista tai polttoaineeseen sekoitettuna, myrkyllisiä kemikaaleja, joita me hengitämme niiden laskeuduttua. Mitä he ajavat takaa? Onko se tutkasignaalien vahvistamista vai ilmastonmuokkausta vai mitä?

 
Vaikka ilmastonmuokkauksen vaikutuksia vasta tutkitaan, on valitettava totuus, että suuren mittakaavan ilmastonmuokkaus on jo käynnissä ja kemikaalivanat ovat osa sitä. EU käsitteli aihetta 8.4.2013 ja siellä ihmeteltiin miksi mitään ei ole saatu aikaiseksi ruiskutusten lopettamiseksi tai edes tutkimiseksi 14 vuodessa. Suomalaiset tutkijat ja monet Suomen viranomaiset tunnustavat ilmastonmuokkauksen alkaneen ja jotkut jopa varauksella kannattavat sitä. Mutta kuka antoi luvan ruiskuttaa metalleja ja polymeerejä hengitysilmaamme? 
HAARP on sääase. Google: EU-parlamentin turvallisuuspolitiikan valiokunta käsittelee vuonna 1999 HAARPia, "ilmastoa pilaavaa asejärjestelmää".

 
Youtube: Kristen Meghan, Youtube: Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan, Youtube: History channel weather warfare, Youtube: dutchsinse weather modification 101 
AUTA MEITÄ HERÄTTÄMÄÄN JULKISTA KESKUSTELUA TÄSTÄ VIRANOMAISTENKIN SALAAMASTA AIHEESTA!

 
Yhteydenotot, lisämateriaali, kommentit, ideat, osallistumiset:

 info@ilmastonmuokkaus.fi  

Lisätietoa www.kemikaalivanat.fi ja www.ilmastonmuokkaus.fi

 
Älä usko trolleja, älä usko meitä. 

Usko itseäsi. 

Tutki asiaa avoimin mielin.
Rosalind Peterson puhuu kemikaalivanoja koskevista peitetarinoista. Videon kesto on 1h 7 min. Vaikka Petersonin havainnot ja tiedot koskevat ennen kaikkea Kaliforniaa, on video aiheesta kiinnostuneille kuitenkin katsomisen arvoinen, mm. hänen videolla esittämän eri tyyppisten kemikaalivanojen luokittelun vuoksi (kts. asiasta kuva tämän postin yläpuolella).
https://www.youtube.com/watch?v=DTxvWLrUeE8
California Skywatch-ryhmän Rosalind Peterson on tutkinnon suorittanut U.S.D.A.:n työntekijä (“Farm service agency crop loss adjustor”), joka työskentelee yli kymmenessä Kalifornian piirikunnassa. Hän johtaa myös ryhmää, joka tarkkailee valvomatonta säänmuokkausta, ilmakehän lämpenemisen ja testaamisen ohjelmia, sekä meren ja ilmakehän kokeiluluontoisia geoengineering-ohjelmia. Peterson kuuluu niiden asiantuntijoiden joukkoon, jotka tuntevat parhaiten kemikaalivanoja koskevaa tutkimusta ja sitä, miten nämä taivaillamme leijuvat vanat “ovat ihmisten terveydelle ja ympäristölle haitallisia”.
Tällä yli tunnin mittaisella videolla, jonka Peterson on antanut yksinoikeudella Prison Planet.tv:n jäsenille, hän kertoo, kuinka hän alun perin kiinnostui tutkimaan kemikaalivanoja. Kiinnostuttuaan aiheesta hän aloitti intensiivisen aihepiirin tutkimisen ja huomasi, että vanoja jättävät koneet kiertävät piirikuntaa kehässä, peittäen koko alueen utuiseen pilvimuodostumaan jopa kolmessa tunnissa. Peterson siteeraa NASAn dokumentteja ja osoittaa, että kemikaalivanat muodostuvat ihmisen tekemiksi pilviksi, mikä vaikuttaa haitallisesti keinotekoiseen ilmaston muutokseen. Peterson kertoo myös, että NASA pyrkii peittämään (!) kemikaalivanojen todellisen luonteen ja vakuuttamaan ihmisille, että kyseessä on luonnollinen ilmiö. Tätä peitetarinaa sitten ilmatieteenlaitokset ja satelliittihavaintoasemat kuuliaisesti toistelevat. Nämä tahot kuitenkin, kuten Peterson selittää, tunnistavat sen, että ihmisen tekemät kemikaalivanat muuttavat säätä – ja miten nuo tahot siitä huolimatta kutsuvat näitä asioita luonnollisiksi sääilmiöiksi julkisissa lähetyksissään.
Peterson näyttää FAA:n kartalta, miten “sisäinen liikenne”, joka koostuu enimmäkseen armeijan koneista, aiheuttavat kemikaalivanat. Nämä lennot ovat piirikuntien alueilla tapahtuvia kehämäisiä lentoja, mitkä huomattavasti poikkeavat normaaleista lentoradoista. Näillä lennoilla ei näytä olevan mitään muuta ilmeistä tarkoitusta kuin levittää kemikaalivanoja, koska näillä lennoilla ei ole selkeitä päämääriä – ne vain lentävät kehiä.
Sellaiset tahot, jotka tukevat geoengineering-projekteja (kuten Obaman “tiedetsaari” John P. Holdren) puhuvat, että auringonvalon poisheijastaminen on kemikaalivanojen keskeisin tehtävä. Eräs myrkyllisistä kemikaaleista, joita kemikaalivanoilla voidaan heidän mukaansa levittää, on rikki. Tällä videolla Peterson kertoo, kuinka rikki on yhdistetty suureen määrään terveysongelmia, minkä vuoksi Karlifornia poistikin sen aikoinaan polttoaineista.
Tutkittuaan Kalifornian osavaltion vesinäytteitä 30 vuoden ajalta, Peterson huomasi, että vuonna 1990 kaikissa vesinäytteissä alkoi esiintyä tiettyjen kemikaalien suhteen epätavallisia piikkejä, täsmälleen samoihin aikoihin. Nämä kemikaalit ovat arseeni, barium, alumiini, kalsium, mangaani, magnesium, lyijy ja rauta. Mittaamalla näitä piikkejä sekä vesi- että ilmanlaatunäytteissä Peterson kykeni päättelemään, että syy näihin piikkeihin oli ilmasta peräisin. Peterson huomioi, että alumiiniä ja bariumia sekoittamalla saadaan aikaan pilviä, ja että NASAn kokeet tällä asialla tapahtuivat samoihin aikoihin kuin vesi- ja ilmanlaatunäytteissä olevat näiden kemikaalien piikit.
Petersonin esitys on valaiseva, yksityiskohtainen ja hyvin dokumentoitu selitys siitä, miten kemikaalivanoja käytetään, kuka niistä on vastuussa ja millaisia seurauksia sillä on ympäristölle ja ihmisten terveydelle.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti