Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kemikaalilentoja pysäytetty

Venäläiset sotilasanalyytikot raportoivat, että USAn armeija  "on paniikissa": Intian ja Nigerian ilmavoimat pakottivat alas kaksi ukrainalaista AN-124 lentokonetta, joita operoi USAn ilmavoimat. Koneiden kotikenttä on salaperäinen, giganttinen Diego Garcia Intian Valtamerellä.  Diego Garcia
Raporttien mukaan Kiinan Kansan Vapautusarmeijan Ilmavoimat (China’s People's Liberation Army Air Force ; PLAAF) tiedotti sekä Intian että Nigerian tiedusteluille näistä USAn ilmavoimien operoimista ukrainalaisista koneista, koska oli kasvavassa määrin huolissaan siitä että USA levittää maan ilmakehään bioase-materiaalia (“biological agents”). Eräiden kiinalaisten lähteiden mukaan amerikkalais-eurooppalaiset yrittävät massamurhaa levittämällä H1N1-virusta.
(suom.huom. Jotkut tutkijat pitävät epätodennäköisenä että luonto olisi koskaan kyennyt synnyttämään sika-lintu-virusmutaatiota itse ja että H1N1-virus on laboratoriossa luotu).Ensimmäinen kone pakotettiin alas Intian yllä. Kone oli muuttanut kutsukoodinsa siviilikoodista armeijan koodiksi juuri ennen kuin se oli saapumassa Pakistanin ilmatilaan. Koodin muuntaminen laukaisi välittömän vastareaktion ja IAF pakotti sen alas Mumbaihin. Toisen koneen pakottivat laskeutumaan Nigerian ilmavoimat. Koneen miehistö (ja kone) ovat pidätettyinä.
Raporttien mukaan Intian ja Nigerian tiedustelupalvelut kertovat, että näissä koneissa oli aseistuksen lisäksi tankkeja (nimellisesti koneen jätejärjestelmä, jonka vetoisuus on 45 000 kg. Suom.huom. Melkolailla iso määrä kun tankit kuitenkin tyhjennetään joka lennon jälkeen); erittäin hienostunut järjestelmä, josta tuli siipien ja vakaajan päälle putkistoa. Putkien kautta voidaan lentäessä ajaa ilmaan nanokokoista hiukkasta "sumuna" (aerial-type mist).
USAn raivokkaat vaatimukset Intialle ja Nigerialle koneiden palauttamisesta saivat aikaan sen että Intia vapautti koneen miehistöineen. Nigeriaa jouduttiin "suostuttelemaan väkivalloin" so. eräs heidän öljyputkiensa päälinjoista räjähti. Teosta vastuulliseksi tahoksi epäillään jotakin monista Nigeriassa operoivista, amerikkalaisten tukemista terroristiryhmistä.
USAssa toimiva Sunshine-projekti syytti jo vuonna 2002 USAn armeijaa kemiallisten aseiden kehittelystä.
“JNLWD's [US Department of Defense's Joint Non-Lethal Weapons Directorate] secret program is not focusing on highly lethal agents such as VX or sarin. Rather, the emphasis is on "non-lethal" chemical weapons that incapacitate. JNLWD's science advisors define "non-lethal" as resulting in death or permanent injury in 1 in 100 victims.(1) JNLWD's Research Director told a US military magazine "We need something besides tear gas, like calmatives, anesthetic agents, that would put people to sleep or in a good mood." (2) These weapons are intended for use against "potentially hostile civilians", in anti-terrorism operations, counterinsurgency, and other military operations.
The major focus of JNLWD's operation is on the use of drugs as weapons, particularly so-called "calmatives", a military term for mind-altering or sleep inducing chemical weapons.” 
 Translation to Spanish by: Sister Maru Barraza, Mazatlán, Mexico
www.whatdoesitmean.com/index1245.htm
ja sama Bangalore Aviationissa http://www.bangaloreaviation.com/2009/06/volga-dnepr-antonov-124-forced-to-land.html 

Alkuperäisestä vapaasti ja rankasti lyhennellen kääntänyt Riikka Söyring
 • Heinävesi syysku 2010
  Heinävesi syysku 2010
 • Heinävesi syyskuu 2010
  Heinävesi syyskuu 2010
 • Heinävesi syyskuu 2010
  Heinävesi syyskuu 2010
 • Heinävesi syyskuu 2010; iltataivas lentojen jälkeen
  Heinävesi syyskuu 2010; iltataivas lentojen jälkeen
 • Heinävesi syyskuu 2010; iltataivas lentojen jälkeen
  Heinävesi syyskuu 2010; iltataivas lentojen jälkeen
 • Varkaus 011010 klo 15.40
  Varkaus 011010 klo 15.40
 • Varkaus 011010 klo 15.30
  Varkaus 011010 klo 15.30
 • Kemikaalisyksy 26.9 2010 Heinävesi
  Kemikaalisyksy 26.9 2010 Heinäves
 • Pyöreä pyrstö 26.9 2010
  Pyöreä pyrstö 26.9 2010
 • Katson maalaismaisemaa; syyskuu 2010 Heinävesi
  Katson maalaismaisemaa; syyskuu 2010 Heinävesi
 • Tripla Teneriffalle; syyskuu 2010 Heinävesi
  Tripla Teneriffalle; syyskuu 2010 Heinävesi
 • Pyöreä pyrstö taas; Heinävesi 2010
  Pyöreä pyrstö taas; Heinävesi 2010
 • Pystyvanat
  Pystyvanat
 • Pyöreän pyrstön jäljet
  Pyöreän pyrstön jäljet
 • Katson sineen taivaan
  Katson sineen taivaan
 • Varkaus 051010 aamu
  Varkaus 051010 aamu
 • Varkaus 051010 päivä
  Varkaus 051010 päivä
 • Sadevesinäyte, kesäkuu 2010
  Sadevesinäyte, kesäkuu 2010
 • Sadevesinäyte, kesäkuu 2010
  Sadevesinäyte, kesäkuu 2010
 • Tuplajuova 10/2010; valitettavasti kuvassa ei näy kuinka juovat myöhemmin erkanivat toisistaan eli se ei ole varjo
  Tuplajuova 10/2010; valitettavasti kuvassa ei näy kuinka juovat myöhemmin erkanivat toisistaan eli se ei ole varjo
  EU:ssa esitettiin 2007 parlamentissa kysymyksiä kemikaalilennoista -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "10. toukokuuta 2007E-2455/07KIRJALLINEN KYSYMYS esittäjä(t): Erik Meijer (GUE/NGL) komissiolle  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aihe: Huomion kiinnittäminen lentokoneiden jättämiin vanoihin, jotka eivät enää sisällä ainoastaan vettä, vaan joista muodostuu niiden mahdollisesti sisältämän bariumin, alumiinin ja raudan vuoksi pitkään kestäviä maitomaisia harsoja ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vastaus ------1. Onko komissio tietoinen siitä, että Yhdysvalloissa ja Kanadassa kansalaiset ovat valittaneet vuodesta 1999 lähtien yhä enemmän lentokoneiden jälkeensä jättämistä uudentyyppisistä vanoista, jotka joskus pysyvät taivaalla tuntikausia ja jotka laajenevat paljon enemmän, jolloin muodostuu maitomaisia, kyseisissä maissa ”aerial obscuration” ‑nimisenä ilmiönä tunnettuja harsoja, ja että kyseisessä uudentyyppisessä vanassa on merkillepantavaa etenkin se, miten paljon se poikkeaa suihkumoottorien historian alusta alkaen tunnetuista ohuen ohuista lyhyistä valkoisista viivoista taivaalla, jotka pysyvät näkyvissä enintään 20 minuutin ajan ja jotka muodostuvat vain silloin, kun vesihöyry tiivistyy pölyhiukkasiin matalissa lämpötiloissa ilmankosteuden ollessa suuri (”contrails”)?
  2. Onko komissio tietoinen siitä, että kansalaisten tekemät selvitykset, lentäjien havainnot ja viranomaistahojen antamat tiedotteet antavat yhä selvemmin olettaa, että tässä on kyse lentokoneiden kuivassa ilmassa jälkeensä jättämistä pienhiukkasista, jotka koostuvat bariumista, alumiinista ja raudasta, mitä ilmiötä on alettu kutsua Yhdysvalloissa asiasta käydyssä keskustelussa ”kemikaalivanoiksi” (”chemtrails”)?
  3. Ottaen huomioon, että toisin kuin tavanomaiset vanat ”kemikaalivanat” eivät ole nykyajan ilmailun väistämätön sivutuote, tietääkö komissio, mihin pyritään sillä, että nämä maaperään kuuluvat aineet viedään ehdoin tahdoin maapalloa ympäröivään ilmatilaan? Vaikuttavatko ne myönteisesti sateiden muodostumiseen, televiestintään tai maapallon lämpenemisen torjuntaan?
  4. Missä määrin ”aerial obscuration”‑ ja ”kemikaalivana”‑ilmiötä esiintyy nyt myös Euroopan ilmatilassa, kun pidetään mielessä, että Euroopassakin monet kansalaiset ovat vakuuttuneita siitä, että kyseiset esiintymät ovat yleistymässä ja ovat siitä huolissaan, koska ilmiötä ei tunneta vielä kovin hyvin ja siitä ei ole tiedotettu julkisuudessa? Kenen aloitteesta tämä suihkuttaminen tapahtuu ja kuinka se rahoitetaan?
  5. Tietääkö komissio, onko aineiden levittämisellä ilmaan siihen liitettyjen myönteisten tavoitteiden ohella mahdollisesti myös kielteisiä seurauksia ympäristölle, kansanterveydelle, ilmailulle tai televisiolähetysten vastaanottamiselle?
  6. Miten estetään se, että yksittäiset jäsenvaltiot tai yritykset ryhtyvät sellaisiin yksipuolisiin toimiin, joiden rajat ylittäviä vaikutuksia muut valtiot tai kansalaisjärjestöt saattavat pitää epäsuotuisina? Esiintyykö tässä suhteessa jo nyt toimien koordinointia? Onko EU mukana koordinoinnissa tai odottaako komissio, että EU osallistuu tulevaisuudessa koordinointiin ja mitä tavoitteita komissio aikoo siinä tapauksessa itselleen asettaa?
  Kysymyksen alkukieli: NL Päivitetty viimeksi: 23. toukokuuta 2007" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2007-2455+0+DOC+XML+V0//FI------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aihe kiinnostaa minua, koska olen asunut keskellä metsää lähes kahdeksan vuotta. Ranchimme yli kulkee mm. Joensuun kentän lentoreittejä. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Viimeisten kahden vuoden aikana lennoissa on tapahtunut selviä muutoksia lentojen määrissä, rytmityksessä ja ryhmityksessä. Vai kuinka tavanomaista on, että "lennetään Teneriffalle" kolmen koneen muodostelmissa.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Koneiden jättämät vanat pysyvät nykyään taivaalla tuntikausia, muodostavat yhtyessään jopa pilven näköisiä muodostelmia. Kaupungeissa vietetyssä lapsuudessani koneiden vanat häipyivät vartin sisällä taivaalta. .---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Finavialta saatujen tietojen mukaan päästömääräykset Suomessa ovat erittäin tiukat. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hiljattain lehdissä uutisoitiin, että Savossa on Suomen huonoin ilmanlaatu (ja Naantalin Kultarannassa paras). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toisaalta taas Tilastokeskuksen mukaan Etelä-Savossa on kolmanneksi vähiten teollisuutta koko Suomessa. Naapurimaakunnissa Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa ei teollisuutta ole juuri sen enempää. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Savon kaupungit ovat pieniä, julkista liikennettä ei oikeastaan ole muualla kuin kaupungeissa. Yksityisautoilua on, pakosta, mutta sitäkin silti vähemmän kuin etelän suurissa kaupungeissa. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mistä ilman huono laatu siis tulee? Onko Savo jokin luonnon oikku, johon tuulee aina Venäjän suunnalta? Tuskin. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Taannoin Suomessa uutisoitiin myös, että NASA tekee Suomessa sademäärien ja -laadun mittauksia. --------------------------------------------------------------------------------------------------------Eräs valpas lukijani ehätti tarkistamaan asiaa, ja kertoi täällä että NASAn omilta sivuilta tästä kuukauden mittaiseksi ilmoitetusta projektista ei löydy mainintaa. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toisaalta taas jo 1970-luvulla laadittiin ja allekirjoitettiin ENMOD, ympäristön ja sään manipuloinnin kieltävä sopimus. Varmuuden vuoksi, huvikseenko vain vai oliko olemassa syitä, jotka tekivät sopimuksen tarpeelliseksi? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Myös USAn kongressi on käsitellyt lakiesitystä HR 2977 IH, joka kieltäisi USAa militarisoimasta avaruutta ja satsaamasta ns. eksoottisiin aseisiin. Eksoottisilla aseilla tarkoitetaan mm. sään manipulointiin käytettäviä aseita, bioaseita ymv. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- En tiedä miksi kemikaalivanalentoja tehdään -teorioita aiheesta on monia- ja kuka niitä rahoittaa mutta se lienee kuitenkin tullut selväksi että niitä tehdään. Asiaan on siis syytä kiinnittää huomiota. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------SIIS JO ON PRKL KUN EDES KIRJOITTAMALLA SUORAAN TYÖPÖYDÄLLÄ EI SAA AIKAAN TEKSTIÄ JOKA EI PÖTKÖÖNNY LUKUKELVOTTOMAKSI TALLENNA/JULKAISE-NÄPPÄINTÄ PAINETTAESSA. Taas joutuu vetämään kappaleiden väliin nuo pisteviivat osoittamaan edes jotain jakoa. ------- HERMO MENEE!!!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lisäys: Owning the weather in 2025 http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lisäys2: Council on Foreign Relationsin (CFR) raportti   http://www.cfr.org/project/1364/geoengineering.html   -------------------------------------------------------------------------------------------------ISDAC http://acrf-campaign.arm.gov/isdac/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tikkurilan kellotapuli ja liekehtivä taivas http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/liekehtiva_torni/   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti