Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Mikä on kemikaalivana?

Vastoin Wikipedian tietoja, on olemassa erilaisia kemikaalivanoja: Lentonäytöksissä nähtyjä, peltojen lentoruiskutuksessa tehtyjä, lentokoneilla säätä muokatessa tehtyjä, ym.
Mutta me keskitymme nyt kemikaalivanoihin (Chemtrails), eli ns. pitkäkestoisiin tiivistymisvanoihin, jotka ovat myrkyllisiä mikropartikkelivanoja ja joita jotkut lentokoneet jättävät taivaalle yleensä noin 10km korkeuteen. Jotkut tutkijat ovat sitä mieltä, että kemikaalivanat ovat yksi osa sääaseita (History Channelin dokumentti tässä) yhdessä HAARP-järjestelmän kanssa. EU-parlamentti pitää HAARP-järjestelmää sääaseena. Huomionarvoista on, että kaikki vanat, joita lentokoneet jättävät, EIVÄT ole kemikaalivanoja, mutta valitettavan usein lentokoneen polttoaineen joukossa on eri tarkoitusta palvelevia metalleja, jotka usein leviävät kattamaan koko taivaan (Kts. kohta "tutkimuksia" alla). Kemikaalivanoissa käytetään yleensä mm. alumiinia, bariumia ja strontiumia. Erityisesti Yhdysvalloissa niissä joskus käytetään myös erilaisia kuituja, nanoteknologiaa, ihmisen plasmaa, ym. (Kts. videoissa alla) Euroopassa ovat kohua herättäneet syksyllä 2013 Ranskassa ja Espanjassa lentokoneista ruiskutetut polymeerit.( Kts. videoissa alla )

Miksi kemikaalivanoja pidetään salassa ja salaliittoteoriana?

Monen asiantuntijan mukaan ruiskutusta tekevät tahot tekevät kaikkensa salatakseen ruiskutukset ja saattaakseen siitä keskustelevat ja kiinnostuneet naurunalaisiksi (Tässä)
Miksi esimerkiksi lentoliikennealalla työskentelevät ihmiset ( lentäjät, mekaanikot, PR, matkatoimistot,ym) vaikenevat kemikaalivanoista ja ilmastonmuokkauksesta yleensä ja leimaavat asiasta puhuvat foliohatuiksi?
Koska kun kemikaalivanojen ruiskutusten laajamittaisuus tulee julkisuuteen moni tulee mahdollisesti menettämään työpaikkansa ja tämän pelossa ihminen on ehkä valmis tekemään jopa moraalisesti kyseenalaisia asioita säilyttääkseen elantonsa. (Ei jos vaan) kun vältaväestö alkaa ymmärtää, että terveyttämme on vaarannettu jo vuosia lentokoneista tehdyillä ruiskutuksilla joihin meiltä ei kukaan ole lupaa kysynyt, joiden sisältämiä aineita ja niiden aineiden vaikutuksia meihin kukaan ei varmasti tiedä, saa se ihmiset mm. boikotoimaan tiettyjä lentoyhtiöitä. Lentoyhtiöillä on jo nyt saastuttajien maine, ne ovat suuri kasvihuonekaasujen tuottaja.
Yksi tärkeimmistä saalamisen syistä on se, että ruiskuttaessaan ilmakehässä mm. erilaisia kemikaaleja, metalleja, kuituja ja biologisia yhdisteitä, "he" syyllistyvät laittomaan ja luvattomaan ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin vaarantamiseen ja ympäristö- ja muiden viranomaisten olisi mahdotonta virallisesti hyväksyä tätä toimintaa. Nyt kun sitä ei virallisesti tapahdu, ei ketään voida haastaa oikeuteen mahdollisista seurauksista. Monen todistajan mukaan eri viranomaiset (mm. USA:n EPA) tekevät kaikkensa salatakseen asian, asiasta huolestuneita ja kiinnostuneita virastojen työntekijöitä mm. uhkaillaan "vakavilla seurauksilla".

Mitä on ilmastonmuokkaus?

Ilmastonmuokkaus on tarkoituksenmukaista ja suurimittakaavaista maapallon ilmastosysteemiin puuttumista. Jopa monet suomalaiset viranomaiset ja johtavat tutkijat uskovat ilmastonmuokkausta tehtävän tälläkin hetkellä. Olemme itse keskustelleet asiasta heidän kanssaan. Miksi moni alan "asiantuntija" ( Eri tutkijat, ilmatieteenlaitos, ym.) kuitenkin väittää, että se alkaa todennäköisesti vasta n. 20 vuoden kuluttua? Miksi asiasta ei haluta keskustella avoimesti? Pelätäänkö seurauksia?

Mitä on stratosfäärissä aerosolien avulla tapahtuva ilmastonmuokkaus?

Stratosfäärissä aerosolien avulla tapahtuva ilmastonmuokkaus (SAG) on auringon säteilynsäätelytekniikka (SRM), joka on suunniteltu heijastamaan auringon säteet takaisin avaruuteen ennen kuin ne saavuttavat planeetan. Sitä tehdään mm. suihkukoneista sulfaattisia aerosoleja stratosfääriin ruiskuttamalla. Tämän tarkoituksena on OLETETTAVASTI auringon säteilyn heijastaminen takaisin avaruuteen ilmastonmuutokseen vaikuttamiseksi ja sään muuttamiseksi.

Eivätkö kaikki taivaalla näkyvät vanat ole vain tavallisia kondenssivanoja (tiivistymisvanoja), joita matkustajakoneet jättävät?

Suihkukoneiden jättämät vanat (jet contrails) jotka näkyvät hyvin korkealla ( normaalisti yli 8km korkeudessa) , katoavat nopeasti, normaalisti muutamasta minuutista pariin kolmeen tuntiin. Ne ovat kuin hengityshöyrysi talvella. Pilvet tarvitsevat 70% kosteuden muodostuakseen. Kondenssivanat tarvitsevat alhaisen ilmankosteuden muodostuakseen. Jos kondenssivanoista muostuu taivaan peittäviä pilviä, niissä on muutakin kuin vettä. Katso tutkimukset alla.

Miksi he myrkyttäisivät itseään?

Eivät kaikki kemikaalivanat sisällä samoja aineita. Yksi HUOLESTUTTAVIMMISTA asioista tässä onkin se, kuka tietää mitä he todellisuudessa ruiskuttavat? Mukaan on helppo laittaa viruksia ja erilaisia kemikaaleja, joilla testataan erilaisia asioita. Mm. USA:ssa tämä testaaminen on jopa laillista (Tässä).
Monet uskovat, että kemikaalivanat ovat myrkkyjä, joita niskaamme sataa. On kuitenkin hyvin vaikeaa todistaa, että ihmisiä kuolee tai sairastuu niiden vuoksi. On totta, että maa- ja vesinäytteet osoittavat korkeita alumiini- ja muita hermomyrkkytasoja aineille, jotka jotenkin ovat päätyneet ilmakehäämme, mutta on myös mahdollista, että ruiskutusohjelmat ovat käynnissä maan ( ja eläinten ja eliöiden) muokkaamiseksi sen sijaan että niitä yritettäisiin myrkyttää. ”He” saattavatkin olla tällaisen isommanluokan modifioinnin kannattajia tai ilmastonmuokkaajia. Nyt on yritettävä selvittää, mikä em. aineiden vaikutus on ihmiselle ja luonnolle. Tärkeää on myös se, että kansalaisten mielipidettä ei ole kysytty, eikä heitä ole informoitu näistä muutoksista. Barium on USA:n armeijan yleisesti lentokoneista ruiskuttama metalli, se vahvistaa tutka- ja radiosignaaleja. Nanokokoiset alumiinihiukkaset puolestaan parantavat mm. polttoaineiden ominaisuuksia. Nämä tutkimukset alla.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä UKK sivullamme!

 

Luettavaa:

 
Tutkimuksia:
Lentokoneiden polttoaineeseen sekoitetut nanokokoiset metallihiukkaset parantavat polttoaineen ominaisuuksia. Ja niin muodostuvat pitkäkestoiset tiivistymisvanat. Vielä kun saisimme Suomen viranomaiset mittaamaan hengitysilmamme sisältävän nanokokoisten metallihiukkasten määrän. Voit auttaa meitä siinä kirjoittamalla viranomaisille SYKE:en, THL:ään, FMI:hin (ilmatieteenlaitos) ja laittamalla liitteksi näitä tutkimuksia.
Tutkimus "pitkäkestoisista tiivistymisvanoista". A case study of the radiative forcing of persistent contrails evolving into contrail-induced cirrus.
Belgialaisen ympäristöjärjestön vuonna 2010 teettämä tutkimus kemikaalivanoista Tämän tutkimuksen analysoinnin tekee puolueeton lento- ja avaruusteknologian insinööri, hollantilaisen Delft University of Technologyn professori. YouTuben monta kertaa poistamat videot: Osa 1 Osa 2 Osa 3 Osa 4 Osa 5 Osa 6 Alkuperäisen videon suomennos tässä.
USA:n National Library of Medicine 2004: armeijan ilmakehään ruiskuttama barium liitetty MS-taudin korkeisiin lukuihin. "Armeija ruiskuttaa bariumia ilmakehään vahvistaakseen tutka- ja radiosignaaleja". Korkeat Barium-tasot tulevat Bariumin käytöstä lentoruiskutuksissa tarkoituksena vahvistaa tutka- ja radiosignaaleja armeijan lentoreiteillä.
USA:n National Library of Medicine 2004: Toinen tutkimus: "USA:n armeija ruiskuttaa bariumia ilmakehään vahvistaakseen tutka- ja radiosignaaleja". Korkeita hopean, bariumin ja strontiumin arvoja mitattu peurojen ruoaksi käyttämässä kasvillisuudessa.
USA:n National Library of Medicine 2010: Tutkimus: Mitä suihkukoneiden polttoaineeseen sekoitetut alumiinin nanopartikkelit saavat aikaan ihmisen keuhkoissa.
USA:n National Library of Medicine 2010: Tutkimus: Bakteerien avulla luodun lumen terveysvaikutukset Toinen tutkimus aiheesta tässä
Norjalainen dokumentti 2011: Ilmastonmuokkaukseen käytettyjen aineiden laskeuman biologiset vaikutukset kasveille
 
Suomeksi
EU-parlamentin turvallisuuspolitiikan valiokunta käsittelee vuonna 1999 HAARPia, "ilmastoa pilaavaa asejärjestelmää".  "Ilmakehän sähköisiä ominaisuuksia manipuloimalla voidaan hallita valtavia voimia. Jos järjestelmää hyödynnetään sotilaskäyttöön tarkoitettuna aseena, seuraukset voivat olla tuhoisia viholliselle. HAARPin avulla voidaan välittää miljoonia kertoja enemmän energiaa tietylle alueelle kuin millään muulla perinteisellä keinolla. Energia voidaan lisäksi suunnata liikkuvaan kohteeseen, mitä voitaisiin käyttää hyväksi vihollisen rakettien tuhoamisessa. Tutka, jolla voidaan katsoa horisontin yli ja määritellä esineitä suureltakin etäisyydeltä, on vielä yksi HAARP-järjestelmän sovellus. Sillä voidaan etsiä tulossa olevia kohteita topografisten esteiden takaa." USA:n Armeija ruiskuttaa kemikaalivanoja vahvistamaan radio- ja tutkasignaaleja.
Ilmastonmuokkaus ei ole huuhaata On joku poliitikko suomessakin puhunut aiheesta
Kantelu valtioneuvoston oikeuskanslerille Kemikaalivanoista
Ilmatieteenlaitos 2013: HAARP (sääase) tekee myös revontulia
Tiede-lehti 2010: Todennäköisesti pian joudumme viilentämään ilmastoa hätäkeinoin Mukana kemikaalien ruiskutukset lentokoneista
 
Ruotsiksi / På svenska:
Vingåkerspolitiker övertygad om underligt fenomen Ruotsin vihreissäkin ihmetellään kemikaalivanoja
Politiker: CIA sprutar gifter över Sverige Sama uutinen tarttui Yhteen ruotsin suurimmista lehdistä
Bilderberg-grupp Tietoa Bilderberg-ryhmästä
HAARP: Fortsättning på Stjärnornas krig Sveriges Riksdag: HAARP, jatkoa tähtien sodalle
Chemtrails och HAARP del 1/3 Video
Chemtrails och HAARP del 2/3 Video
Chemtrails och HAARP del 3/3 Video. Trailern
 
Englanniksi / In English:
27.3.2014 Malta Today: Gaia-säätiö haluaa selityksen viime aikoina Maltalla lisääntyneisiin "pitkäkestoisiin tiivistymisvanoihin" “Suuri määrä vanoja on nähty Maltan taivaalla viime päivinä. Haluamme Maltan ilmatilassa lentäviltä lentoyhtiöiltä varman lausunnon siitä, ovatko vai ei jotkut näistä lentoyhtiöistä mukana jonkinlaisissa ilmastonmuokkaukseen liittyvissä testeissä," sanoi säätiön toiminnanjohtaja lehdistötiedotteessaan.
Myös polymeerien avulla voidaan tuottaa keinotekoista lunta
USA:n laki sallii kemikaalisten ja biologisten aineiden testaamisen siviilipopulaatiossa!
Englannin hallitus testasi 80-luvulle asti biologisia aseita ruiskutuksin mm. Lontoon yllä
"Ilmastonmuokkaus. Kansalaisjärjestöt vastaan ilmastonmokkaajat". Saman sivuston artikkeli kertoo tulevasta konferenssista huhtikuu 2013
EU-konferenssi huhtikuussa 2013 "Säänmuokkaus ja ilmastonmuokkaus" toistaa vuoden 1999 vaatimuksensa läpinäkyvyydestä ja demokraattisesta kontrollista
Tässä yksi säänmuokkausta elektromagneettisella säteilyllä tekevä yritys ."We deliver rain into geographic targets through manipulating oceanic weather patterns via a 'resonance' technology. Utilizing atmospheric 'fluid dynamics', electromagnetic waves are able to influence existing 'flow patterns' which deliver oceanic precipitation. By modifying these patterns, rainfall is delivered into vital client agricultural regions.
Tässä toinen säänmuokkaukseen erikoistunut yritys Niidenkin olemasaolon moni kieltää ja nekin tekevät kemikaalivanoja!
Kanadan parlamentin jäsen paljastaa kemikaalivanat elokuussa 2013. Kirjeessään hän sanoo ”… Lentokoneiden jättämät kemikaalivanat eivät ole vettä, vaan täynnä myrkyllisiä aineita oletettavasti taistelemaan ilmastonlämpenemistä vastaan…..olen tietoinen siitä, että kaikki yritykset ymmärtää vaikeita ongelmia tullaan luokittelemaan salaliittoteorioiksi eliitin ja niiden taholta, jotka heitä kontrolloivat. Jotkut saattavat salaliittoteorioita ollakin, mutta he käyttävät tätä hyväkseen estääkseen asian tulemisen kansalaisten tietoon. Eikä siitä ole kauan, kun puhe hallituksen tekemästä kansalaisten puhelinten salakuuntelusta ja sähköpostien lukemisesta olisi leimattu myös salaliittoteoriaksi.”
Ranskalainen sanomalehti uutisoi polymeerisateesta Marraskuu 2013 (Niitä on löydetty jo vuosia Yhdysvalloissa ja juuri kemikaalivanaruiskutusten jälkeen)
Laboratorio analysoi sataneet polymeerit Ranskassa  Tässä toinen pidempi artikkeli
Morgellonin tauti yleistyy USA:ssa. TV-kanava uutisoi 2006. Monen asiantuntijan mukaan Morgellonin taudin parasiittien epäillään tulevan kemikaalivanoista ( linkkejä alla: Katsottavaa )
Mm. USA:n tutkijat ovat vuosikymmeniä haaveilleet Pohjoisnavan lämmittämisestä ja sen jääpeitteen sulattamisesta.   Miksi he nyt olisivat muuttaneet mieltään?
Kuvia kemikaalivanoja ruiskuttavan lentokoneen laitteistosta? Tutkinnan alla.
USA:n puolustusministeri sanoo, että sääaseita on ollut jo yli 15 vuotta
Ilmastonmuokkaus tuhoaa otsonikerroksen
Kemikaalivanat vahingoittavat terveyttäsi ilmasta käsin etkä edes huomaa sitä
Al Gore ja miksi luontoaktivistit riemuitsevat kohoavista co2-arvoista
Kemikaalivanat on virallisesti luokiteltu eksoottiseksi aseeksi
Laboratoriotuloksia, havaintoja,ym.
Swiss freelance journalist and chemtrail activist critizices Greenpeace for not doing anything  Sisäinen Greenpeace-muistio, 15. maaliskuuta 2004: “Olen kuullut kemikaalivanat-ilmiöstä (…) Toistaiseksi Greenpeace (…) ei tule seuraamaan kemikaalivanat-teemaa. Meillä ei ole tarpeeksi vahvaa tietellistä tutkimusta (…) Greenpeace ei ole organisaatio, joka voi tehdä tämänlaista tutkimusta..."
Mikä on Haarp?
Uusi! Haarpin tulevaisuus epäselvä. RT 19.6.2014: HAARP's future uncertain as Air Force plans to dismantle program
Haluatko tietää enemmän radioaaltojen käytöstä säänmuokkauksessa? Tässä infopaketti
 www-sivusto, joka seuraa erityisesti haittavaikutuksia maataloudelle
Rosalind Peterson puhuu kemikaalivanoista YK:n istunnossa aiheena ilmastonmuutos
 

Katsottavaa:

Dane Wigington radiohaastattelussa USA:ssa 14.1.2014! Kolmetuntisessa MP3 tiedostossa tämä ilmastonmuokkauksen tutkija ja aurinkoenergian asiantuntija puhuu jo alkaneen ilmastonmuokkauksen järjettömyydestä. "Kohta on liian myöhäistä reagoida"
Kemikaalivanat EU-parlamentissa 8.-9.4.2013
NBC-news reports on chemtrails 2008 Yhdysvaltalainen NBC-uutiskavava raportoi kemikaalivanoista 2008
Kemikaalivanoista uutisissa 2000-luvun alussa, kun niistä vielä uskallettiin puhua. Kanadan parlamentin jäsen paljastaa 2013...
USA:n ilmavoimien pilliinpuhaltaja Kristen Meghan näyttää armeijan dokumenttejaan 2013
USA:N ilmavoimien pilliinpuhaltaja Kristen Meghan kertoo kuinka löysi kemikaalivanojen ruiskuttajat 2013. Suomenkielinen käännös "luettavaa suomeksi" sivullamme. Lisäksi seuraavana alla sama video suomenkielisellä tekstityksellä.
Edellinen video suomenkielisellä tekstityksellä.
Kristen Meghan protestoi Chicagossa 25.8.2013 maailmanlaajuisessa marssissa kemikaalivanoja vastaan
Kristen Meghan uudessa radiolähetyksessä kertoo tarinasta lisää 2013
Yhdysvaltojen ilmavoimien kersantti, bio- ja ympäristöinsinööri Kristen Meghan kertoo enemmän siitä kuinka hän pääsi kemikaalivanojen jäljille 2013. Suomenkielinen käännös "luettavaa suomeksi" sivullamme.
Kristen Meghan, 10 vuotta ilmavoimissa, ympäristöinsinööri, paljasti kemikaalivanat ja erottaa ne kondenssivanoista
Lento- ja avaruusteknologian insinööri, hollantilaisen yliopiston professori käy läpi Belgialaisen ympäristöjärjestön Belfort Groupin tutkimuksen 2011:
         Osa 1 Osa 2 Osa 3 Osa 4 Osa 5 Osa 6
History Channelin dokumentti kertoo kemikaalivanoista aseena 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen lopussa. Sama suomenkielisellä tekstityksellä alla.
History Channelin dokumentti kertoo kemikaalivanoista aseena. Suomenkielinen tekstitys
Discovery channel käsittelee kemikaalivanoja
Mitä pirua päällemme sumutetaan? Suomenkielinen tekstitys
Entinen FBI:n pomo vetoaa mm. kongressiin. Käännös videosta "luettavaa suomeksi" sivullamme
Entinen FBI:n pomo pyytää lentäjiä tulemaan esiin. Käännös videosta "luettavaa suomeksi" sivullamme
Kemikaalivanoja Saksassa, RTL (Saksan suurin kaupallinen Tv-kanava)
Sisäpiiriläinen kertoo kemikaalivanosta Evergreen Air:in mekaanikko kertoo koneiden varustelemisesta ruiskutuksia varten
Geoengineeringwatch UK, 7/2013 päivitysvideo. Tiivistelmä "luettavaa suomeksi"-sivullamme
Secret Sky Experiments : Chemtrails Conspiracy Exposed
Matkustajakoneen lentäjä kuvaa kemikaalivanaa ruiskuttavaa konetta
NSA:n entinen työntekijä kertoo kemikaalivanoista Osa 1/5
Paikalliset Tv-uutiset vahvistavat 2000-luvun alussa, että bariumia on kemikaalivanoissa. Käännös videosta "luettavaa suomeksi" sivullamme
Rahtikone melkein törmää ilmassa kemikaalivanoja ruiskuttaviin armeijan koneisiin jotka eivät näy tutkassa
I was the doctor treating the pilots Lääkäri sanoo mm. että kemikaalivanat sisältävät Ihmisen plasmaa
John Whyte, Consciousness Beyond Chemtrails:in järjestäjä, kertoo kuinka hän kiinnostui kemikaalivanoista saatuaan raskasmetallimyrkytyksen oireita ( Hänellä oli ollut vaatetehdas Aasiassa ja hänen työntekijänsä olivat sairastuneet samalla tavalla joten hän muutti heidän työolosuhteitaan )
Consciousness Beyond Chemtrails Conference 8/2012 , Osan 2 alussa John Whyte, 3 päiväisen konferenssin L.A:ssa järjestanyt selittää hyvin aihetta. Puhujat ovat eri maista ja kattavat paljon eri alueita, jotka liittyvät kemikaalivanoihin. Hänen sanoillaan: "Kaikki puhujat eivät välttämättä resonoi kanssasi." Videoissa on se hyvä puoli, että niitä voit aina kelata eteenpäin. Mutta älä kelaa liikaa, voit missata jotain hyvin olennaista!
Chicagolainen mies kerää kemikaalivanalentojen jäljiltä outoja kuituja pellolta
Miten selität nuo vanat? 95% sama paikka.
2014 Neurologi, Dr. Blaylock kertoo rokotteista, niiden sisältämien metallien haitoista aivoille "Viranomaiset, vastoin omia suosituksiaan, sallivat fluorin vedessä ja aspartaamin ruoassa, rokottavat lapsia aivan liikaa kyseenalaisilla rokotteilla...He ovat joko uskomattoman tyhmiä tai vahingoittavat ihmisiä tahallaan, niin kuin Rockefellerin suunnitelmiin kuuluu....On helppoa piiloittaa omat motivaationsa, Rockefeller ja Ford-säätiö sanovat: populaatiota täytyy kontrolloida, meidän täytyy uudelleensuunnitella ihmisen ajatukset ja käytös. Jos Rockefeller ja kumppanit kannattavat sosiaalista uudelleensuunnittelua, ihmistiedettä, ihmisen mielen uudelleenrakentamista, on se aika hyvä osoitus siitä, että he käyttäisivät todella suurta valtaansa ja vaikutusvaltaansa sekä todella suuret summat rahaa yhdessä lääketeollisuuden ja muiden kanssa toteuttaakseen nämä suunnitelmat."
Maaliskuu 2013: Neurologi kertoo mitä kemikaalivanat tekevät aivoillesi! Tulossa suomeksi sivuillemme. Neurologi, tutkija ja kirjailija, lääketieteen tohtori Russell Blaylock on tutkinut kemikaalivanoja ja mm. niitä sisältävän alumiinin vaikutusta aivoissa.₍₁₄₎ ”Suurin huolenaiheeni on se, että on olemassa todisteita siitä, että tonneja nanokokoisia alumiinihiukkasia ruiskutetaan lentokoneista……lääketieteellisessä kirjallisuudessa on todistettu, että nanokokoiset hiukkaset reagoivat herkemmin ja aiheuttavat voimakasta tulehdusta monissa kudoksissa… ne myös löytävät helposti tiensä aivoihin mm. veren ja hajuhermojen välityksellä…. siinä osassa aivoja on myös eniten alumiinia Alzheimer-tapauksissa.”
Chemtrails the facts, kemikaalivanoista lyhyesti
Why in the world are they spraying? Selittää yhden syyn ruiskutusten takana: Opetella sään hallintaa. Hallitset sään, hallitset maailmaa. Sadetta, kuivuutta,pyörremyrskyjä,ym. siellä missä haluat. Voit tienata satoja miljardeja vuodessa pörsseissä. Mutta on niitä muitakin syitä ruiskuttaa....
Geoengineeringwatch Kertoo lisää
Matkustajakoneen lentäjä tunnustaa tietävänsä kemikaalivanoista ja sanoo, että niiden haitat ihmisille "Välttämätön paha" YouTube poistaavideo ajoittain lentäjän kasvojen näkymisen vuoksi. Modifioidaan ja ladataan uudestaan pian. Kopion tästä 2 minuutin videosta saa pyydettäessä.
Kemikaalivanoista löytyy mm. kuivattua ihmisen verta
USA:n armeija testasi 1950- ja 1960-luvuilla radioaktiivisten aineiden vaikutusta ihmisiin ruiskuttamalla niitä lentokoneista ja rakennusten katoilta Tutkiva reportteri julkaisi tutkimuksen muutama vuosi sitten.
Shade The Motionpicture kertoo mm. kemikaalivanoista ja sään muokkauksesta Osa 1
Shade The Motionpicture kertoo mm. kemikaalivanoista ja sään muokkauksesta Osa 2
Shade The Motionpicture kertoo mm. kemikaalivanoista ja sään muokkauksesta Osa 3
Shade The Motionpicture kertoo mm. kemikaalivanoista ja sään muokkauksesta. Koko elokuva.
Lyhyt video jossa asiantuntijoita ( joukossa metorologi, ex. lentäjä, ym.) ja asiaan perehtyneitä ammattilaisia puhuvat kemikaalivanoista ja ilmastonmuokkauksesta toukokuu 2013
Kanadalaisen tv-yhtiö CBC:n 15 minuutin dokumentti HAARPista. Ohjelmassa "Sillä kontrolloidaan säätä, vaurioitetaan vihollisen radiolaitteitä, kontrolloidaan ihmisten mielialaa, ym." OSA 1  OSA 2
Mikä on H.A.A.R.P? ( Paitsi sääase )
HAARPit ja niihin liittyvät antennit maailmassa
Tuhansia ihmisiä tappanut Filippiinien taifuuni saatettiin luoda tarkoituksellisesti mikroaalloilla
CNN kertoo Morgellonista Ohjelmassaan. Tauti on todellinen, Outoja, tunnistamattomia kuituja tulee ihon läpi
Tv-ohjelmassa puhutaan kemikaalivanoihin liitetystä Morgellonin syndroomasta. Vieraana johtava tutkija, integratiivisen lääketieteen tohtori Hildegarde Staninger Myös pätkiä tv-uutisista jotka kertovat 60000 Yhdysvaltalaisen sairastavan sitä. KV-ruiskutusten jäljiltä löydetty samoja korkean teknologian kuituja.
Morgellonin tauti ei ole mielisairaus vaan parasiittien aiheuttama. Kemikaalivanat on yksi parasiittien lähde.
TV-kanava uutisoi: Entisellä Major League-pesäpallon pelaajalla ja hänen perheellään on Morgellonin tauti
Espanjalaisen TV-kanavan vieraana paikallisen ympäristöjärjestön johtaja. Aiheena ilmastonmuokkaus, kemikaalivanat ja taivaalta satavat polymeerit      TV-kanavan Web-sivu tässä   käännös suomeksi "Luettavaa suomeksi"-sivullamme
Kemikaalivanoja Kouvolassa 2011 : Chemtrails for dummies
Rosalind Peterson puhuu kemikaalivanoista YK:n istunnossa aiheena ilmastonmuutos
Lääkärin haastattelu aiheena ELF-häirintä Yhdysvalloissa yli 300.000 ihmistä kärsii radioaalloilla aikaansaadusta häirinnästä. Tavalliset kansalaisetkaan eivät ole siltä turvassa, kun monet eri viranomaiset tutkivat sen eri käyttömahdollisuuksia.
Ilmailualan asiantuntija kertoo kemikaalivanoista. Mark McCandlish is an aerospace specialist who has worked for many of the top aerospace corporations in the United States.
Muita aiheita: YLE 2013: Bilderberg Group juonii veronmaksajien rahoilla Osa 1/2
Muita aiheita: YLE 2013: Bilderberg Group juonii veronmaksajien rahoilla Osa 2/2
 
 

Mitä voit tehdä?

1. Tutki aihetta antamatta heti periksi. On paljon ihmisiä jotka eivät vielä tiedä aiheesta, ja pitävät sitä hölynpölynä ( Ja usko tai älä, USA:n hallituksen palkkaamat trollit tekevät kaikkensa asian, asiaan uskovien ja todistajien mustamaalaamiseksi. Metabunk ja Chemtrailscience ovat hyviä esimerkkejä). Kun luulet tietäväsi aiheesta tarpeeksi, jaa tietoa KAIKILLE tutuillesi ( ja tuntemattomillekin ). Näin saamme keskustelua aikaiseksi ja lopulta poliitikkojen ja päättäjien on puututtava meidän terveyttämme vaarantaviin ruiskutuksiin.
2. Allekirjoita adressi kemikaalilentojen lopettamiseksi.
3. Seuraa lentoliikennettä ja kun huomaat kemikaalivanaa ( joka siis jää taivaalle normaalia pidemmäksi aikaa, katso kohdasta " Eikö kaikki taivaalla näkyvät vanat ole vain tavallisia kondenssivanoja") , katso sivustolta www.flightradar24.com mikä lentoyhtiö, tai kone vanaa jättää ja aloita päiväkirjan pitäminen. Koneen tiedot, aika, päivämäärä, vanan suunta, ym. Tule myös huomaamaan kuinka moni näistä koneista ei edes näy tutkassa.
4. Yritä selvittää kuka myrkyttää sinua ja minua, lapsiasi ja lastenlapsiasi, miksi sitä tehdään ja kenen luvalla ja levitä tietoasi HETI kun sitä saat. Kysymys ei ole siitä saadaanko nämä rikolliset vastuuseen vaan koska se tapahtuu.
5. Kun löydät hyviä artikkeleita aiheesta, jaa linkki, ota artikkelin alusta kuvakaappaus niin, että mukaan tulee ainakin otsikko ja artikkelin julkaisija. Kopioi/liitä kavakaappaus koko artikkelin teksteineen esim. word dokumenttiin. Tämä siksi, että todella moni hyvä artikkeli on poistettu nopeasti eri uutissivustoilta. Hyvä esimerkki siitä, kuinka aiheesta ei haluta keskusteltavan.
6. Sadevesi- ja luminäytteiden analysointi antaa hyvän kuvan siitä, mitä ilmassamme on. Sinäkin voit ottaa talteen sadevettä ja lunta puhtaaseen lasiastiaan, ja teettää sille analyysin. Maassamme on monta laboratoriota, jotka analysoivat vesinäytteitä alkaen n. 50€. Meille voit lähettää näytteesi tulokset, niitä voimme sitten käyttää herättämään viranomaiset tähän ongelmaan.
7. Kemikaalivanojen sisältämät metallit ( alumiini, bariumi, strontiumi, elohopea...) saattavat kertyä ihmisen kehoon. Yksi keino varmistua siitä, ettei sinun kehoosi ole näitä metalleja kertynyt, on tehdä hiustesti. Hiusnäyte kuitenkin on herkkä ulkoiselle saastumiselle ja testissä analysoidaan niin montaa eri ainetta, että yksittäinen hiustesti ei riitä syyksi aloittaa esim. hoitoa ( Esim. korkeat elohopeapitoisuudet tosin saattavat olla seurausta liiallisesta petokalojen syönnistä. Ks. Eviran kalan syöntisuositukset ) . Kemikaalivanoihin erikoistuneet sivustot ympäri maailman ovat alkaneet kerätä tuloksia ihmisten kehojen raskasmetallipitoisuuksista, sinäkin voit lähettää meille tuloksesi. Ne tullaan julkaisemaan nimettöminä.
8. Kirjoita asiasta kansanedustajille, poliitikoille, medialle, viranomaisille ja muille, joilla on valtaa tehdä jotain ruiskutusten lopettamiseksi. Ilmoita huolesi asiasta. Käytä tämän sivun linkkejä.
9. Osallistu globaaliin ilmastonmuokkauksen vastaiseen protestiin Helsingissä elokuussa 2014. Tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.
 
                                                                                   
                                                                               www.flightradar24.com on hyvä työkalu vanojen rekisteröimiseen.
                                                                  Tulet myös huomaamaan, kuinka moni pysyvän vanan jättävä kone ei näy tutkassa.

Yhteystiedot

Contact us:
info (at) ilmastonmuokkaus.fi
 
Aiheeseen littyvää:
Uña de Quintana, pieni espanjalainen kylä, on ensimmäinen kunta Espanjassa, joka teki tutkintapyynnön kemikaalivanoista. Kunnanvaltuusto päätti 15. lokakuuta tehdä tutkintapyynnön heidän alueellaan tehtävästä ilmastonmuokkauksesta ja myös yhtyi 13.05.2013 EU:hun lähetettyyn tutkintapyyntöön samasta aiheesta. Ruiskutukset ovat suuri ongelma Espanjassa.
Koska sinun kaupunkisi/kuntasi tekee saman?
 
 
 
John F. Kennedy puhui sään manipuloinnista
*********
 
Ilmastonmuokkauksesta muualta maailmasta (esimerkkejä):
 
U.S.A
Sverige
U.K.
Italia
Espanja
Deutschland
France
Holland
Austria
Canada
 
*************
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti