Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 4. elokuuta 2014

Entinen FBI:n pomo Ted Gunderson vetoaa kemikaalivanoja ruiskuttaviin lentäjiin ja kongressiin n.2010:

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU
Käännös videosta:
Kuolemanruiskutukset, toiselta nimeltään kemikaalivanat, niitä tehdään kaikkialla Yhdysvalloissa, Englannissa, Skotlannissa, Irlannissa ja Pohjois-Euroopassa, ja olen henkilökohtaisesti todistanut niiden olemassaolon en ainoastaan Yhdysvalloissa, vaan myös Meksikossa ja Kanadassa. Lintuja kuolee kaikkialla maailmassa, kaloja kuolee satojatuhansia ympäri maailman. Tämä on joukkomurha, tämä on myrkyttämistä, tämä on murha jonka YK antaa tapahtua. Tämä elementti meidän yhteiskunnassamme, joka tätä tekee, täytyy pysäyttää. Minä satun tietämään kaksi niistä paikoista, joissa on näitä lentokoneita, jotka ruiskuttavat tätä saastaa päällemme. Neljä näistä lentokoneista on Air National Guardin kentällä Lincolnissa, Nebraskassa, ja muut koneet ovat Fort Stillissä, Oklahomassa. Olen henkilökohtaisesti tutkinut niitä koneita, ne seisoivat paikallaan Lincolnin Air National Guardin kentällä. Niissä ei ole merkintöjä. ne ovat valtavia, pommikoneiden tapaisia lentokoneita.
Tämä on rikos. Rikos ihmiskuntaa vastaan, rikos Amerikkaa vastaan. Rikos tämän hienon maan kansalaisia vastaan. Ne täytyy pysäyttää. Mikä kongressia vaivaa? Tämä vaikuttaa myös heidän kansalaisiinsa, heidän ystäviinsä, heidän sukulaisiinsa, heihin itseensä. Mikä heitä vaivaa? Mikä niitä lentäjiä vaivaa, jotka lentävät niitä lentokoneita? He ruiskuttavat tätä moskaa, tätä myrkkyä omien perheidensä päälle. Jonkun tarvii tehdä jotain. Jonkun kongressissa täytyy tulla esiin ja pysäyttää tämä nyt! Kiitos. Minä olen Ted Gunderson.
 
 

Entinen FBI:n pomo Ted Gunderson mm. vetoaa kongressiin kemikaalivanojen lopettamiseksi v.2010:

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=-tZHtDJnBa4
Käännös videosta:
Kuvaaja: Mitä tuo takanasi on?
Ted: Näen sen, mitä kutsutaan ”kuolemanruiskutukseksi”. Myrkkyä, jota pudotetaan amerikkalaisten päälle. Kondensaatio jota normaalisti tulee lentokoneista katoaa näkyvistä koska se on kosteutta. Tämä ei katoa, tämä tappaa meitä. Hyvät naiset ja herrat: tämä on myrkkyä, myrkkyä jota pudotetaan päällemme ja kukaan ei tee mitään asian eteen. Kongressi ei tee mitään sen eteen, vaikka sitä pudotetaan heidän, heidän lastensa ja lastenlastensa päälle. Mitä ihmettä tapahtuu verhojen takana? Tämä aiheuttaa Alzheimeria, Fibromyalgiaa, syöpää, ja me olemme kaikki sen uhreja. Eikä kukaan tee mitään. Sen täytyy olla hallitus. Ajattele General Motorsia, Fordia, GE:tä. Luuletko, että joku heistä tekee tätä? Tämä on hallituksen operoima rangaistus
Kuvaaja: Se on CIA:n operoima, eli CIA:lla täytyy olla palkkamurhaajia. Ehkä se on Air America!
Ted: Air America oli CIA:n [pyörittämä huume] operaatio Kaakkois-Aasiassa. Nämä ovat valtavia, merkkaamattomia pommikoneiden tapaisia lentokoneita. Olen nähnyt ne. Neljä oli lentokentällä Air National Guardin operoimana Lincolnissa Nebraskassa.
Kuvaaja: Voisiko se olla Evergreen Air?
Ted: Voi olla. En tiedä. Mutta niissä ei ole mitään tunnuksia, sen minä tiedän.
Kuvaaja: Voi hyvä luoja, katso tuota! Tämä on ennenkuulumatonta. Osaatko kuvitella montako miljoonaa tämä maksaa heille?
Ted: Miljoonia ja miljoonia dollareita tämän täytyy maksaa.
Kuvaaja: Ja kuka sen maksaa?
Ted: Sen täytyy olla hallitus.
Kuvaaja: Olet väärässä, sen täytyy olla kansan rahaa.
Ted: Niin, muuta hallitus käyttää kansan rahaa maksaakseen polttoaineet ja myrkyt joita meidän päällemme pudotetaan meidän tappamiseksemme.
 


 

Paikalliset TV-uutiset vahvistavat, että Bariumia on kemikaalivanoissa:

 

 

Tässä video englanniksi:
http://www.belfort-group.eu/video/view/44
Tässä käännös:
Voiko outo aine, jonka Lounais-Arkansasista paikallinen mies löysi, olla osa hallituksen testejä. Tämä on kysymyksemme ihmisten tietoisuuteen laajasti leviämässä olevassa kemikaalivanat-ilmiön sydämessä. Tänään tutkiva toimittajamme Jeff Barrel näyttää meille teettämämme testin tulokset sen selvittämiseksi, mitä taivaallamme on.
Bill: Näyttää siltä, että jonain aamuina vanoja menee taivaan poikki ristiin rastiin. Se näyttää niin kuin jättimäiseltä shakkilaudalta.
Bill Nichols otti monta kuvaa oudoista pilvistä kotoaan Arkansasista. Ne alkavat normaaleina vanoina (contrails) suihkukoneiden perässä, mutta eivät katoa. Pian sen jälkeen hän näki hiukkasia ilmassa.
Bill: Näimme niitten putoavan maahan kuin sumuna.
Nichols huomasi sitten materiaalin kerääntyvän maahan.
Bill: Tässä on vettä ja ainetta, jota keräsin kulhoihin. Kulhot olivat takapihalla auton päällä.
KSLA News 12 lähetti sitten näytteet analysoitavaksi laboratorioon. Tulokset? Korkeita barium-arvoja. 68.8 ug/L. Yli 3 kertaa ympäristöministeriön asettaman myrkyllisen määrän (Suom.huom: Jokainen ymmärtää, ettei tämä mittaustulos ole luotettava, mutta on se silti mielenkiintoa herättävä.) Aseistettuna näitten laboratoriotulosten kera joiden mukaan bariumia on aivan liikaa ilmassa, otimme yhteyttä Lousianan läänin ilmanlaadun valvontaan. He sanoivat meille, että nämä tasot ovat erittäin epätavallisia. Mutta samalla he lisäsivät, että lähteen todistaminen onkin sitten toinen juttu. Barium on tyypillistä kemikaalivanoille. Se oli myös herättänyt huomion Los Angelesilaisella TV-kanavalla. Hallituksen tekemistä säänmuokkausohjelmista ei enää ole puutetta, mutta ne jotka pelkäävät, että kemikaalivanat olisivat jotain salaista biologista tai kemikaalista testaamista kansalaisilla, kohta vuoden 1977 senaatin puhuttelussa vahvisti, että 239 asutusaluetta oli saastutettu biologisilla aineilla vuosina 1949-1969. Myöhemmin vuoden 1994 Rockefeller-raportti vahvisti, että satoja tuhansia armeijan henkilökuntaan kuuluvia olivat olleet osa salaisia biologisia kokeita viimeisen 60 vuoden aikana. Mutta voisiko salainen testaus olla taas käynnissä?
Bill: Toivoisin, että se olisi jotain hyvälaatuista. Jotain joka ei aiheuttaisi vahinkoa. Mutta haluaisin tietää mitä se on.
KSLA News 12 sai selville, että kemikaalivanat on jopa mainittu nimeltä alkuperäisessä kongressin asiakirjassa 2977 vuodelta 2001 joka on kirjattu Avaruudensuojelun alle. Mutta armeija kieltää mitään tällaista ohjelmaa olevan käynnissä.
Nyt onkin niin, että vielä 9 vuotta sitten hallituksella oli USA:n lain mukaan lupa suorittaa salaisia testejä kansalaisille tiettyjen ehtojen täytyttyä. Julkinen vastustus voisi estää kokeet muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. ( Suom.huom: ne ovat nykyään sallittuja!)
Raporttimme mainitsi korkeita bariumpitoisuuksia jotka liittyivät noihin väitettyihin kemikaalivanoihin. Halusimme tietää mitä vaikutuksia bariumilla on meidän kehoomme. Puhuimme asiantuntijan kanssa myrkytyskeskuksessa. Hänen mukaansa lyhyt altistuminen saattaa aiheuttaa kaikkea vatsakivuista rintakipuihin, ja pitkäaikainen altistuminen saattaa aiheuttaa verenpaineongelmia. Myrkytyskeskuksen mukaan bariumia saatetaan käyttää ihmisen immuunijärjestelmän heikentämiseen.
Myrkytyskeskuksen johtaja, Mark Ryan: Kaikki mikä on haitallista keholle pitkällä aikavälillä, vaikuttaa ihmisen kykyyn toimia.
Myrkytyskeskuksen johtaja, Mark Ryan on tehnyt omia tutkimuksiaan hallituksen salaisista testeistä, mutta on hieman skeptinen kemikaalivanojen suhteen ainakin toistaiseksi, koska myrkytyskeskus ei ole saanut bariumiin liittyviä yhteydenottoja.

 

 

Belfort Groupin video ”First International Symposium” 29.5.2010

http://www.youtube.com/watch?v=OB7-lzzEC8g&list=PLDFD43686BF587634
Iltapäivä, Osa 1, kohdasta min. 40 alkaen:
Vapaasti suomennettu lyhennelmä, joka saattaa sisältää muutaman asiavirheen aiheen monimutkaisuuden vuoksi:
Case Orange tutkimus, jonka analysoi puolueeton lento- ja avaruusteknologian insinööri, hollantilaisen Delft University of Technologyn professori:
 • Valokuvat saattavat olla Photoshopattuja, mutta mitä näkyy tässä ei ole normaalia
 • Armeijan lentäjät kautta aikojen eivät ole pitäneet kondenssivanoista, koska helpottavat lentokoneen paikallistamista vihollisen tarkkailijoille.
 • Valokuvan tankit lentokoneen sisällä, niitä käytetään normaalisti veden avulla simuloimaan painonjaon vaihtelua.
 • Lentokoneiden odotellessa laskeutumislupaa, niissä korkeuksissa kondenssivanoja ei muodostu.
 • Kestävä kondenssivana saattaa kestää noin30-50km lentokoneen takana muutamasta sekunnista pariin tuntiin.
 • Kondenssivanat riippuvat:
  • Paikallisesta lämpötilasta
  • Paikallisesta kosteudesta
  • Pakokaasuista
  • Aerosoleista
  • tuuliolosuhteista
  • Jo olemassa olleista aerosoleista
 • Kondenssivanat ovat näkyvissä yli 8-8.5km korkeudella
 • Vortex ei riipu lämpötilasta, vaan aiheutuu mm. alhaisesta ilmanpaineesta.
 • Kemikaalivanoja tehdään maailmassa:
 • Istutusten ruiskuttamiseksi
 • Sotilaallisista syistä ( Esim. myrkyllinen Agent Orange Vietnamin sodassa)
 • Viihdyttämiseksi esim. lentonäytöksissä
 • Pilvien muodostamiseksi
 • Esim. Moskovassa lumisateen estämiseksi ( Aurinkoista säätä saa muutamalla tuhannella dollarilla)
 • Mm. Saksassa armeija kokeili ”kemikaalivanoja”, aloittivat 2000-3000k m päässä hollannin yläpuolella, tutkissa näkyi outoja kuvia. Oliko kyse pilvien muodostamisesta?
 • Tiedemiehet eivät yleensä kommentoi kemikaalivanoja, luultavasti koska eivät tiedä niistä tarpeeksi.
 • 11/9/2001 jälkeen oli 3 päivän lentokielto USA:ssa. Hyvä tilaisuus mitata lämpötilaeroja.
 • Armeija käyttää parempaa polttoainetta, mutta heillä on vanhemmat koneet jotka yleensä saastuttavat enemmän.
 • Cirrusta (yläpilveä) esiintyy yli 8km korkeudella, ne peittävät jopa 30% taivaasta.
 • Pilvet heijastavat auringon säteitä ja päästävät säteilyä ja auringonvaloa maasta takaisin avaruuteen. Itse asiassa emme tiedä ovatko pilvet hyviä maapallon viilentämiseksi, tiedemiehet väittelevät asiasta.
 • Kondenssivanat ovat pakokaasuaerosoleja, jotka toimivat sydämenä jonka ympärille jääkiteet muodostuvat. ( Me näemme ne jääkiteet.)
 • Tukholman ympäristöinstituutin mukaan lentäminen vaikuttaa koko ekosysteemiin.
 • Kansainvälinen lentoliikenne ei ole osa Kyoton sopimusta. Iso puute.
 • Saksalaiset tiedemiehet ovat ehdottaneet lentämistä alle 8km korkeudessa, mutta se lisäisi kitkaa ja nostaisi lentokoneiden polttoaineenkulutusta, ym.
 • 11/9/2001 jälkeen oli 3 päivän lentokielto USA:ssa, jonka aikana lämpötila USA:ssa nousi 1.1°C. Lentokiellon päättymisen jälkeen lämpötila laski 0.8°C.
 • Ilmaston lämpenemisestä käydään keskustelua, onko se totta vai ei.
 • Tutkimus: Aerosolien ruiskuttaminen:
  • Mitä enemmän aerosoleja, sitä enemmän sadetta
  • Mutta: jos aerosoleja on liikaa, sateen määrä laskee
  • Täydellistä ilmaston muokkaamiseksi ( mutta tavattoman vaikeaa )
 • Kemikaalivanoista ei puhuta uutisissa, monissa keskusteluissa ne leimataan yleensä salaliittoteorioiksi.
 • 1940-luvulla lentokoneista levitettiin alumiinihiukkasia vihollisen tutkasignaalien häiritsemiseksi.
 • Operaatio ”Kippari Kalle” oli 30-45 päivää kestänyt, luotu monsuuni 1960-luvulla vihollisen väsyttämiseksi.
 • Tschernobylin jälkeen Venäjä Istutti pilviä saadakseen radioaktiivisen rintaman satamaan ennen kuin se saavutti Moskovan.
 • Ionosfäärin lämmittimet (HAARP), mm. 4 USA:ssa, 1 norjassa, 5 venäjällä. Sijaitsevat syrjäisissä paikoissa, koska häiritsevät mm. lentoliikennettä (vaarallista).
  • Tarkoituksena parantaa kommunikointijärjestelmiä
  • sekä kontrolloida säätä
 • HAARP myytiin Raytheonille ( USA:n puolustusvoimien ”yhtiökumppani”)
 • Kiina, Venäjä ja USA ovat testanneet säänmuokkausta 1940-luvulta.
 • Sään omistaminen vuoteen 2025 mennessä (USA:n puolustusministeriö), avoin dokumentti.
  • Energian ja/tai kemikaalien syöttäminen sääjärjestelmään, ym.
 • Erilaisia keinoja ilmaston lämpenemisen estämiseksi:
  • Raudan levittäminen valtameriin
  • Kemikaalein toteutettu estäminen
  • Ilmastonmuokkausteknologiat
 • Patentti 5.003.186, Hughes Aicraft Co. Maaliskuu 1991 (Yrityksen osti myöhemmin Raytheon):
  • 18 esitystä
  • Alumiinioksidin istuttaminen stratosfääriin
  • Thoriumoksidi
  • Heijastava Welsbachmateriaali
  • Partikkelien koko 10-100 mikronia
  • Levitettäisiin 7-13km välillä
  • Ruiskutustapa: yksi tapa on lisätä pieniä hiukkasia suihkukoneiden polttoaineeseen joista se leviäisi matkakorkeudella
 • David L. Mitchellin tutkimus 2009: ”Yläpilvien modifiointi ilmastonlämpenemisen vähentämiseksi”. Avoin dokumentti (google: Modification of cirrus clouds to reduce global warming 2009).
 • Ilmastonmuokkausohjelmia, joita kontrolloi armeija, ja joita tehdään hallitusten luvalla, tehdään hiljaisuudessa jotta vältytään pahimmalta mahdolliselta katastrofilta.
 • Perustuu kahteen keinoon
  • lämpötilan kontrollointi keinotekoisia pilviä tekemällä
  • ionosfäärin manipulointi HAARP:in avulla
 • Laajalle levinnyttä sotilas- ja liikennekoneiden tekemää metallihiukkasten ruiskutusta tehdään jo (ja on tehty jo kauan)
 • Patentit on hyväksytty eli testejä on tehty jo kauan.
 • Monet patentit ovat salaisia ja niitä toteutetaan salassa.
 • Laillinen aspekti, ilmaston modifiointi lentoteknologian avulla.
 • Euroopassa vaikeaa, teet pilviä yhdessä maassa, ne kulkeutuvat toisen maan alueelle, saattaa rikkoa lakia. (Paitsi jos ei tunnusteta/tiedetä, silloin ei ole ongelmaa!)
 • Venäjällä ja Kiinassa ruiskutukset ovat laillisia, USA:ssa riippuu osavaltiosta.
 • USA:ssa :
  • Avaruuden Turvaamissopimus, ehdotus 2001
  • Hylättiin 2002, syynä Puolustusministeriö
  • Tarkastamaton ehdotus sisälsi pysyvän kiellon ”eksoottisille avaruusaseille”:
   • Ultramatalan taajuuden aseet
   • Ympäristö- ja sääaseet
   • Kemikaalivanat
  • Tämä on ainoa dokumentti joka mainitsee kemikaalivanat. Myöhemmin sana ”kemikaalivanat” poistettiin (suom.huom.Tutkija ei varmistanut lähdettä, mutta mm. etusivumme videoissa uutistoimitukset ovat nähneet saman dokumentin).
 • Aerotoksinen syndrooma: lentohenkilökunta kärsii tavallista enemmän oireista, joita aiheuttaa altistuminen hydraulinesteiden, moottoriöljyn ja polttoainekaasujen saastuttamalle takaisinvirtausilmalle.
 • Sotilaslentokoneet:
  • Lentävät paljon, sotia on paljon
  • Niitä eivät koske siviililentokoneiden lait
  • Tuottavat suhteessa paljon enemmän vaarallisia ilmansaasteita
Johtopäätökset:
 1. Ilmaston manipulointi modifioimalla yläpilviä (Cirrus) ei ole huijausta eikä salaliittoteoria, vaan tällä hetkellä päättäjien mielestä paras vaihtoehto ilmaston lämpenemistä vastaan. Keinotekoisen Cirruksen vaikutusta lämpötilalle ja sateille tukee riittävä tieteellinen tutkimus.
 2. Yhdysvaltojen tavoite ilmaston kontrolloimiseksi vuoteen 2025 mennessä, sekä siviili että sotilaallisiin tarkoituksiin ( hyökkäyksellisiin ja puolustuksellisiin ).
 3. Teknologia ruiskutusten järjestämiseen maailmanlaajuisesti on käytettävissä. Sekä sotilas-, että siviililentokoneita käytetään niihin tarkoituksiin. Metallioksidien ja kemikaalien sekoitus voidaan ruiskuttaa omasta järjestelmästään tai sekoittaa lentokoneen omaan polttoaineeseen.
 4. Syystä että patentit omistaa Yhdysvaltojen puolustusministeriö tai sen kanssa sopimuksella työskentelevä Raytheon ja ottaen huomioon Yhdysvaltojen historian on itsestään selvää, että Yhdysvaltojen hallitus organisoi ja johtaa ruiskutusohjelmia.
 5. Ruiskutusohjelmat Euroopassa ovat mahdollisia vain eri maiden hallitusten johdon ja teollisuuden johdon tarkalla koordinoinnilla ja hyväksynnällä. Projektien olemassaolo pidetään tarkoituksella kansalaisilta salassa.
 6. Vaikkakin ruiskutusohjelmia saatetaan pitää joissain maissa laillisina (Kiina ja Venäjä), saattavat niiden terveydelliset vaikutukset olla hyvinkin haitallisia. On olemassa paljon tieteellistä tutkimusta aiheesta.
Suosituksia:
Koska ei ole tarpeeksi tietoa, ja käytettävissä oleva tieteellinen tutkimusmateriaali on salaliittoteorioiden varjostama, suositellaan, että:
 1. Aloitetaan uusi tutkimus ottaen huomioon tieteellinen tutkimus, vanhat tutkimukset ja uudet ja vanhat patentit, etsitään yhteyksiä ( akateemisia/poliittisia) ,otetaan huomioon sotilaallinen näkökulma ja ilmaston käyttäminen aseena sekä tehdään kokeita.
 2. Käytetään uudistettuja termejä kuten pilvien siementäminen, ilmastonmuokkaus ja ilmaston manipulointi.
 3. Keinotekoiset Cirruspilvet pitäisi luokitella omaksi ryhmäkseen WMO:n ( maailman ilmastojärjestö) toimesta. Muunlaista tieteellistä tutkimusta ruiskutusten vaikutuksesta luonnolle ja ihmisten terveydelle pitäisi harkita ja tulokset, minkälaiset tahansa ne ovatkin, pitää julkaista avoimesti.
 4. On mahdotonta hyväksyä, että NATO:n lentokoneet, jotka on rekisteröity Luxemburgiin, eivät ole siviili ilmailun lain mukaisia. Tämä on törkeä lain rikkomus ja on korjattava mahdollisimman pian. Ottaen huomioon Näiden lentokoneiden suuret päästöt, ne pitäisi varustaa uusilla moottoreilla.
 5. Harkittaessa laillisia toimenpiteitä on parempi haastaa oikeuteen teollinen toimija, kuten Raytheon, kuin joku valtion toimisto. On aivan selvää, että Raytheonin vastuu tässä asiassa on suuri heidän luotuaan monopolin ilmaston manipuloinnille ja sään käyttämiseen ilmastonmuokkauksessa ja sotilasaseena.
 6. Vaikkakin säänmuokkausprojektien olemassaolo on todistettu, on nyt millä tahansa tasolla toimivan vakavan poliitikon vastuu pyytää hallitusta julkistamaan aineisto näistä ruiskutuksista. On ehdotonta, että sellaisessa julkistamisessa kerrotaan syyt miksi kyseinen operaatio on tehty. Vaihtoehtona ei ole salaaminen kansallisen turvallisuuden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti