Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Keskusteluohjelma "Zamora es asi", vieraana ympäristöasiantuntija Josefina Fraile Terra SOStenible:sta.


Keskusteluohjelma "Zamora es asi", vieraana ympäristöasiantuntija Josefina Fraile Terra SOStenible:sta. 
Radio Televisión de Castilla y León, Canal 8, Marraskuu 2013
http://www.rtvcyl.es/
http://www.youtube.com/watch?v=5z4YmYp33TE&feature=c4-overview-vl&list=PL3qzg5mR0k7bLNclZy-qhbPQmp-r4i7Vw
 
Zamora: Kysyn teiltä yhtä asiaa: Onko mahdollista, että ilmastonmuutoksen tutkimiseksi tai kommunikointimenetelmien parantamiseksi maaperää ja vesistöjä ollaan saastuttamassa?
Tämä kysymys aloittaa tämänpäiväisen ohjelmamme. Kysymyksiin on täällä vastaamassa tänä iltana Josefina Fraile, Terra SOStenible-järjestön toiminnanjohtaja ja GuardaCielos-ryhmän promoottori. Hänellä on tutkinto poliittisista tieteistä ja jatko-opintoja usealta alalta. Hyvää iltaa ja tervetuloa!
J.F: Kiitos kutsusta.
Z: Tämäniltainen teemamme on erittäin mielenkiintoinen, ja huolestuttava kun sitä rupeaa tutkimaan. Moni kysymys on ilmassa. Aloitetaan muutamaan vastaaminen. Voisimmeko sanoa, kuten teemamme vihjaa, että on käynnissä ilmastonmuokkausohjelmia, jotka oletettavasti saastuttavat ympäristöämme?
J.F: Kyllä. Niitä on olemassa, eikä se ole mitään uutta. Näitä ilmastonmuokkausohjelmia on ollut olemassa jo ainakin 60 vuotta. Ja niitä käytetään aseina sodissa. Ensi kertaa niitä käytettiin Vietnamissa Ochiminin (?) väylän veden alle saamiseksi. Tätä väylää käyttivät vietnamilaiset joukkojensa huoltamisessa. Yhdysvaltojen armeijan tavoitteena oli pidentää monsuunikautta n. kahden kuukauden mittaiseksi. Väylän tulviminen teki joukkojen huoltamisen vaikeaksi. Tämä ase sai niin isoa tuhoa aikaan, että v. 1976-77 YK:n sopimuksessa se kiellettiin. Kiellettiin sääaseet sodissa ja agressioissa. Tämä ase on siis olemassa. Mitä se tekee, mitä sillä tehdään? Sillä luodaan sateita, myrskyjä, salamoita, sähköisiä purkauksia missä päin maailmaa tahansa. Mutta pystyy se päinvastaiseenkin. Sillä voidaan tehdä saderintamia, raekuuroja, lumisateita ja tietysti sillä pystytään luomaan kuivuutta. Tämä ase jolla säätä kontrolloidaan, antaa sen käyttäjälle mahdollisuuden kontrolloida maapallon luonnonvaroja, erityisesti ruuantuotantoa. Toisin sanoen maa, joka käyttää tätä teknologiaa kontrolloi maapallon vesihanaa. Tai voi olla, että teet mitä hän sanoo tai olet ilman vettä. Koko maa saattaa joutua olemaan ilman vettä. Tuhoamalla ja rikkomalla hydrologiset resurssit, luomalla pitkäaikaista kuivuutta vaikutat maan kykyyn ruokkia kansalaisiaan ja mahdollisesti luot nälänhädän. Tämä on mahdollista maille, joilla on tällä hetkellä käytössään tämä teknologia. Mutta sanotaanko, että esim. USA on sisällyttänyt tämän ulkopolitiikkaansa. USA:n ilmavoimien raportissa jonka nimi muuten on "Owning The Weather by 2025", suomeksi "Sään omistaminen vuoteen 2025 mennessä". Tämän niminen raportti saa sinut miettimään. Että joku voi olla niin röyhkeä että kontrolloisi maapallon vesihanaa on jotain aivan käsittämätöntä. Tässä samassa dokumentissa sanotaan, että se tulee olemaan osa ulkopolitiikkaa, haluaa muu maailma sitä tai ei. Tätä politiikkaa tullaan ajamaan erilaisten sopimusten kautta, NATO:ssa ja YK:ssa. Itse asiassa viimeisimmässä YK:n kokouksen raportissa numero viisi, IPCC:n raportissa, mainitaan tämä ns. ilmastonmuokkaus.
Z: Kun tämän asian näkee näin, se tuntuu pelottavalta. Toisaalta voihan sitä ajatella ettei uuden teknologian keksiminen ole niin paha asia, voihan sitä käyttää monen ihmisen auttamiseen paikoissa jotka kärsivät kuivuudesta tai joissa tarvittaisiin parempaa sään kontrollointia. Mutta on tämä pelottava asia, mihin asti voi USA tai joku muu maa eri maita painostaa tämän teknologian avulla?
J.F: On selvää, että tämän teknologian avulla voit tehdä mitä haluat. Tänä vuonna olin hyvin huolissani pääkaupunki Pyongyangin reaktiosta Pohjois-Koreassa joka oli halukas aloittamaan ydinsodan ja he jopa harkitsivat ydinaseiden laukaisemista USA:ta vastaan. USA:lla on listoja maista jotka mm. eivät kunnioita ihmisoikeuksia ja maita jotka ovat täysin USA:n hallituksen vastaisia. Näihin maihin kuuluu myös Pohjois-Korea jonka alueelle luotu pitkäaikainen kuivuus saisi aikaan sen, ettei se pystyisi ruokkimaan kansalaisiaan. Ollaan tilanteessa, jossa tällaista käytöstä ei voida hyväksyä. On ymmärrettävää maan johtajan epätoivo kun ihmiset ovat nälissään sen vuoksi, että maa sattuu olemaan USA:n "ei-liittolaisten" listalla. Kuuba on toinen esimerkki. Se on pystynyt restauroimaan maansa vesivarannot.
Z: Monet saattavat ajatella: "Mutta tätä tapahtuu meistä kaukana". Kyse on maista, jotka sijaitsevat tuhansien kilometrien päässä. Mutta huolestuminen alkaa näkyä. Missä, millä alueilla ihmiset ovat alkaneet epäillä tätä ilmastomuokkausta tehtävän?
J.F: Yksi asia mikä minun täytyy selittää on seuraava: tämänlainen sotateknologia on kielletty YK:n toimesta. Kysykäämme itseltämme miksi maa, jolla on dominanssi, joka kontrolloi säätä eri puolilla maailmaa, luopuisi siitä saavuttamastaan hyödystä koska on allekirjoittanut jonkun sopimuksen? Ei se siitä tule luopumaan. Ainoa minkä tämä maa voi tehdä on vaihtaa "koiralle panta", eli luoda globaali ongelma, johon heillä sitten on globaali ratkaisu. Ilmastonmuutos. Syytetään hiilidioksidia ilmakehässä. Ratkaisu on kuin pyromaani-palomiehellä. He sanovat: "Tämä tilanne on vakava, kasvihuonekaasuja on liikaa ilmakehässä..." Ainoa ratkaisu on CO2-päästöjen kuriin saaminen. He haluavat ratkaista tämän toisella tavalla. Heillä on tähän ainutlaatuinen resepti: Käytetään ilmastonmuokkausta. Ruiskutetaan metallia sisältäviä aerosoleja tuhansista lentokoneista ilmakehään. Miksi? Saadaan auringon säteilyn lämmittävä vaikutus pienennettyä. Tämähän on hullujen touhua! Meidän ydinfyysikkomme Rosalie Bertell joka muuten oli uskovainen eikä puolustanut minkään yrityksen kaupallisia etuja, sanoi että tämä oli matemaattisesti mahdotonta. Uskomatonta, mutta kuka keksi tämän "hienon" idean, se tuli ydinaseiden kehittäjien laboratoriosta. Tämän ratkaisun keksijä oli vetypommin keksijä Eduard Teller, Manhattan-projektin nuorin tutkija. Hän ei uskonut ilmaston lämpenemiseen. Hän oli sitä vastaan. Ja siitä huolimatta hän "keksi" ratkaisun ilmakehän viilentämiseksi.
Z: Varmistetaan nyt että tämä tulee oikein ymmärrettyä. 60-luvulla keksitään teknologia, jota käytetään sodassa. Se kielletään, mutta sitä voidaan käyttää sään muokkaukseen ja estämään CO2:n vaikutukset?
J.F: Ei. Ei sitä voi käyttää siihen. Meille uskotellaan niin, että he voisivat jatkaa tutkimuksiaan tämän teknologian käyttämisestä aseena. He ovat naamioineet nämä aktiviteetit ja laittaneet sille nimen "ilmastonmuokkaus" ilmastonlämpenemisen estämiseksi. Näin meille kerrotaan. Mutta totuus on sen takana piilossa. Se on silti ase. Sääase. Sillä on arvaamattomat vaikutukset luonnolle ja ihmisille. Tätä sään manipulointia tehdään globaalisti. Se alkoi USA:ssa 1990-luvulla. Meille Espanjaan se tuli NATO:n käsissä 1999. Joitain testejä oli jo tehty mm. vuonna 1985. Nyt ei ole kyse testeistä. Nyt on kyse ohjelmasta, hyvin organisoidusta ja koska se on globaalia sillä on vaikutusta meihin kaikkiin, myös espanjalaisiin. Näiden ohjelmien lisäksi on vielä testejä. Yksi näistä testeistä, jonka syytä emme tiedä tehdään tällä hetkellä Guarenassa (?).
Z: Tästä aiheesta puhummekin seuraavana. Jotkut maanviljelijät ovat alkaneet huolestua tästä tilanteesta, koska he ovat löytäneen mailtaan jotain, jota siellä ei olisi pitänyt olla. Todisteita. Katsotaanpa mistä tässä on kyse. Mikä on saanut maanviljelijät huolestumaan?
J.F: Yhtenä päivänä maanviljelijät olivat tarkastamassa viljelyksiään, ja näkivät erittäin suuren määrän valkoisia kuituja jotka loistivat.
Z: Niitä näkyy putoavan tällä videolla.
J.F: Se mitä tällä videolla näkyy, ja joka todistaa, että em. maanviljelijät ovat jonkinlaisen tutkimuksen kohteena, nämä eivät ole alumiinia. Ne ovat kuituja. Ne ovat pitkiä, voivat olla jopa viisi metriä pitkiä. Ne ovat samoja mitä olen tuonut tänne studioon teille nähtäväksi.
Z: Siis nämä kuidut putoavat yhtäkkiä taivaalta?
J.F: Kyllä. Lentokoneet ruiskuttavat aerosoleja, mutta on myös muuta mitä ruiskutetaan. Ne ruiskuttavat mm. kuituja ja nanoteknologiaa, jota emme voi nähdä koska se on niin pientä, mutta tämän me voimme nähdä.
Z: Mitä nämä kuidut sisältävät?
J.F: Emme tiedä mitä nämä kuidut sisältävät ennen kuin ne on testattu. (Suom.huom: Laboratorioanalyysin näet tästä ja tästä) Näytteitä on otettu, koska on selvää, että tällä kaikella on joku tarkoitus. Näitä tällä videolla putoilee alueella, jolla kasvatetaan luomua. Voi olla. että yksi tarkoitus on vahingoittaa viljelmiä. Guarenassa on paljon luomuviljelmiä. On selvää, että näillä kuiduilla on joku vaikutus. Niillä on myös vaikutusta ihmisten terveyteen. Monet ruiskutetut kuidut, en ole varma onko nämä kuidut juuri niitä, ne löytävät tiensä ihon sisään ja niiden epäillään aiheuttavan vakavia iho-ongelmia kuten Morgellonin tautia jossa kehoon päässeet kuidut lisääntyvät ja käyttävät ravintonaan veren rautaa ja happea. Näin sairastuneilla on ongelmia raudanpuutteen kanssa, väsymystä, ja tietysti koska ne käyttävät happea olemme väsyneitä. Emme tiedä vielä kuinka ne vaikuttavat sisäelimiin. Teemme yhteistyötä Yhdysvaltalaisen Carnicom-instituutin kanssa. Kiitoksemme heille. He eivät saa mitään tukea valtiolta. Kaikki heidän tutkimuksensa rahoitetaan lahjoitusten turvin.
Z: Josefina. Maanviljelijät Guarenassa ovat tehneet rikosilmoituksia tästä asiasta. Olemme nähneet kuinka yhdessä teidän tallenteessanne näkyy näitä kuituja...
J.F: Näitä kuituja sataa myös Madejassa (?)
Z: Mainitsit, että monet lentokoneet ruiskuttavat aerosoleja, alumiinia.
J.F: Muun muassa. Meidän tekemissämme analyyseissa on löytynyt kohonneita alumiiniarvoja. Sitä kyllä löytyy luonnosta normaalistikin, mutta ei vapaana. Ei sitä esiinny hiutaleina niin kuin näytteissämme. Näiden metallioksidien ruiskutukset ovat hyökkäys luontoamme vastaan. Eikä pelkästään luontoa vaan myös ihmistä. He myrkyttävät meidän koko ravintoketjumme. Vedestä ruokaan. Ei meillä ole vaihtoehtoja.
Z: Aina kun puhutaan meidän ilmatilamme käyttämisestä, eikö siihen tarvita lupaa? Kuinka on mahdollista, että tällaisia ruiskutusoperaatioita suoritetaan?
J.F: Täytyy sanoa, että suurin osa näistä lennoista on armeijan koneita. Viime aikoina olemme huomanneet kuitenkin siviililentokoneiden määrän lisääntyneen näitä ruiskutuksia tekemään. En tiedä kuinka tämän sanoisin….todellisuudessa monissa näistä lentokoneista ei ole mitään tunnuksia. Ne ovat virallisen tutkajärjestelmän ulkopuolella. Toisaalta Espanjassa ja muuallakin EU:ssa maat valitettavasti ovat menettämässä itsenäisyyttään joka mielessä. Ja valitettavasti olemme menettäneen oman ilmatilamme itsenäisyyden. Ilmatilan ylemmät luokat ovat Espanjan hallitukselle kuulumattomia. Ne kuuluvat NATO:lle. Miten se on mahdollista. Nämä lennot eivät käytä reittikoneiden ilmatilaa. Ne ruiskuttavat jopa alle 1000 metrin korkeudessa. Niinpä Espanjan hallitus on vastuussa. He eivät voisi lentää ilman viranomaisten lupaa. Mukaan lukien Castilla De Leonin hallitus. Nämä lennot on pysäytettävä. Emme voi sallia, että tätä jatketaan. Tämän aktiviteetin seuraukset voivat olla kansanmurhaan verrattavissa. Kukaan ei pääse tätä pakoon. Minä voin olla syömättä geenimanipuloitua ruokaa tai voin käyttää vähän enemmän rahaa ja ostaa luomua. Mutta tässä tapauksessa et voi valita. Sinun on hengitettävä, juotava ja syötävä. Jos ruoka myrkyttää sinua, tai vesi, mitä on tehtävissä? Minä olen luottavainen, minulle on sydäntä lähellä lääketiede ja oikeustiede. Tämä on vakavaa, kansanterveys on vaarassa. Toinen asia. Napoleon sanoi aikanaan: Ei ole mitään mitä julkinen mielipide ei voi muuttaa. Toivon, että niin käy. Kiitän koko sydämestäni tästä mahdollisuudesta olla vieraanasi, koska tämä auttaa julkisen mielipiteen muokkaamisessa.
Z: Josefina, onko julkista hallintoa haastettu oikeuteen tässä asiassa?
J.F: Olemme tehneet rikosilmoituksen 19. heinäkuuta 2013 CEPRONA:lle . Olemme toiveikkaita, ajattelemme, toivomme, että tämä asiaa saadaan hallintaan. Että tuomari, jolle tämä asia annetaan käsittelyyn, tutkii sen loppuun asti. Olemme kylläkin raportoineet asian EU:lle. Olemme saattaneet asian EU-parlamentin käsiteltäväksi huhtikuussa ja tällä hetkellä meillä on käynnissä....veimme asian EU:hun, koska olemme kaikki saman ongelman edessä. Hallitukset kieltävät asian. Kuvitelkaa tämän asian seuraukset, kustannukset. Miten olisi mahdollista korvata kaikki tehty vahinko? Me teimme kanteen EU:n parlamentille, se on minulla tässä. Sen löytää web-sivultamme www.guardacielos.org ja siellä sen voi käydä allekirjoittamassa. Toivomme, että jos saamme todella paljon allekirjoituksia, näin EU:n vaalien alla, jotka ovat toukokuussa 2014, voimme käyttää näitä allekirjoituksia painostamaan virkamiehiä ja aloittamaan puolueettoman tutkimuksen.
Z: Guarenan maanviljelijöistä puheenollen, monet ovat alkaneet kerätä näytteitä. Tätä sattuu koko alueellamme. Ja muissa Euroopan maissa myös. Ei ole kyse rajoittuneesta alueesta, tätä sattuu muualla myös.
J.F: Minulla on tässä valokuvia kaikista 15:sta konferenssiimme osallistuneesta maasta. Näistä näkee, että ongelma on maailmanlaajuinen. Euroopassa mikään maa ei ole turvassa tältä. Tässä on yksi valokuva puista, jotka yhden vuoden kuluessa kuolivat. Tässä on yksi Emirates-lentoyhtiön koneista ruiskuttamassa. Katsokaa mitä ruiskutuksista seuraa. Nämä valokuvat ovat hyvin hälyttäviä. Me tunnemme erään suuren aurinkoenergiantuottajan Californiassa, teemme yhteistyötä hänen kanssaan. Hän ei uskonut näihin asioihin. Mutta kun hänen aurinkopaneeleidensa tuotto laski 60%:iin, hän alkoi tutkia asiaa. Hän ajatteli: Ovatko nämä hullut oikeassa? Hän on siitä lähtien tutkinut asiaa ja on nyt 10 vuotta tehnyt kanteita näiden asioiden vuoksi. Tästä aiheesta ei ole julkista keskustelua. Näin iso ja tärkeä asia eikä siitä keskustella julkisesti. Miksi? Miksi mediassa vain puhutaan ilmastonmuutoksesta? Miksi ei ilmastonmanipuloinnista? Tiedättekö miksi? Koska he ovat jo hävinneet tämän väittelyn! Kansa on tervejärkinen. He tässä hulluja ovat! Kenelle tulee mieleen tehdä jotain tällaista? He tietävät, etteivät voi voittaa! Silti he käyttävät piiloviestintää. He käyttävät esim. Walt Disneyn elokuvaa "Dusty", ruiskutuskone joka pelkää korkeuksia. Pikkuhiljaa he haluavat ihmisten hyväksyvän ilmastonmuokkauksen. Me teemme kanteita näistä heidän alitajuntaamme vetoavista keinoistaan, paljastamme kaiken. Ja toivon, että julkinen mielipide on meidän puolellamme niin saamme tähän kammottavan asian loppumaan.
Z: Kiitos, Josefina, että olit kanssamme. Jokainen kotonaan voi muodostaa mielipiteensä tästä asiasta esiin tulleiden tietojen avulla ja josta todisteita on joillain maanviljelijöillä. Ajatelkaa mitä päällämme lentää. 31. päivä sinä olet taas Zamoran juttusilla Torossa. Siellä on varmasti avoimet ovet, että kaikki voivat tulla kuulemaan.
J.F: Haluan sanoa kaikille, että olen valmis tulemaan puhumaan aiheesta vaikka kuinka pienelle ryhmälle. Se on minun tehtäväni nyt ja tulevia sukupolvia ajatellen.. Kiitos kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti